fbpx

Amenajare in contraste scandinave pentru o familie tanara

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Atunci cand ai o viata activa si iti doresti ca locuinta ta sa fie atat loc de relaxare cat si de indeplinire a sarcinilor intr-o maniera cat mai facila, o amenajare functionala cu accente scandinave este una din solutiile cele mai eficiente si usor de realizat.
In cazul de fata vorbim de un apartament cu doua camere, de mici dimensiuni, dedicat unui cuplu tanar cu un stil de viata alert. 

Deschide Galeria

Bucataria monocromatica scoate in evidenta elementul natural reprezentat de lemn, pe care il regasim in compozitia mobilierului si a parchetului. Pentru ca spatiul este restrans, mobilierul are o linie simpla si minimalista ce incastreaza electrocasnicele intr-o maniera subtila. Elementul care atrage in mod inevitabil atentia este peretele al carei vopsea ne permite sa lasam o amprenta personala pe suprafata acestuia. Pentru ca din punct de vedere vizual camera se compune din doua non-culori, accesorizarea cromatica este la indemana si astfel putem observa asortarea discreta a nuantelor de orange si verde natural.

Living-ul devine pata de culoare a amenajarii si pune in evidenta turcoaz-ul prin canapea, scaun de birou si accesorii textile. Mobilerul continua linia celui din bucatarie in aceeasi maniera minimalista si pozitioneaza central un tablou pictat modern. Si, pentru ca si aceasta camera doreste sa aduca un mare plus amenajarii, intr-un mod nonconformist, scoate in evidenta un hamac multicolor incastrat in tavan, perfect pentru un timp de relaxare mai distractiv.

Dormitorul matrimonial creeaza o atmosfera romantica pastrand in aceeasi masura design-ul celorlalte incaperi. Vizual, cromatica se calmeaza si se pune accent pe nuante de beige, crem si maro. Singurul element care iese din tipare este peretele identic cu cel din bucatarie, care permite expunerea imaginatiei in cel mai creativ mod.

Baia se contureaza intr-un mod relaxant asemenea locatiilor dedicate si, luand forma unui spa de lux in dimensiuni reduse, aduce ca elemente predominante lemnul si plantele decorative. Design-ul este simplu si fresh si are la baza luminozitatea si largirea vizuala a spatiului.

 De cele mai multe ori spatiul redus ne poate pune in dificultate alegerile insa, pentru a satisface corect orice nevoie, este necesar a se pune pe primul plan un grad ridicat de functionalitate in ceea ce priveste compartimentarea acestuia si a tuturor elementelor ce il compun.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...