Amenajare in culori intr-un apartament de 3 camere

Obisnuiti cu albul si griul pe care il regasim ca numitor comun in amenajarile scandinave, am fost putin surprinsi sa vedem atat de multe culori integrate intr-un apartament tipic nordic. Ne-au placut combinatiile cromatice si luminozitatea intregului spatiu. Merita sa-l admiri si tu!


Deschide Galeria

Vorbim despre un apartament de 3 camere, cu o suprafata de 66 metri patrati din Stockholm. Atipic pentru spatiul nordic, amenajarea aceasta surprinde placut prin stilul boem, confortabil ce inspira relaxare si tihna. Decorul cuprinde piese colorate, de inspiratie moderna si traditionala pastrand deopotriva elemente ale stilului scandinav.

In zona de zi, functiunile se afla intr-un plan deschis, cu partitii care delimiteaza livingul de bucatarie sau holul de living. Toate se imbina armonios pentru a pastra amenajarea cat mai luminoasa si fluenta.

Piesele de mobilier nu agreseaza spatiul. Accesoriile si decoratiunile joaca un rol important prin caracterul personal pe care il confera amenajarii. Zona de conversatii este completata minunat de pernele decorative de pe canapea si covorasul cu motive etnice. Corpul cu rafturi deschise joaca rol de delimitare intre hol si living, permitand luminii sa patrunda de-a lungul holului.

Peretii au fost zugraviti cu alb ca o baza pentru culorile integrate sub diferite forme in decor. In acelasi timp, albul sporeste luminozitatea si face ca spatiul sa para mai mare. Si usile camerelor sunt tot albe urmand acelasi rationament. Esenta de lemn de la nivelul parchetului echilibreaza cromatica si imprima caldura spatiului.

In bucatarie, turcoazul iese in evidenta pe fundalul alb al dulapurilor. Dispusa in forma literei L, bucataria asigura functionalitatea de care ai nevoie pentru a gati si depozita. Partitia creata pentru a separa zona de gatit de living incorporeaza electrocasnicele intr-un mod cat se poate de eficient. Este o bucatarie moderna, cu un design simplu si functional.

In continuarea ei a fost amenajat locul de luat masa. Corpul de iluminat in stil industrial asigura o lumina directa asupra mesei.

Spatiul dormitoarelor este tratat minimalist. Accentele de culoare le regasim la nivelul accesoriilor, precum draperiile, cuvertura patului sau corpul de iluminat. Ferestrele largi permit o cantitate mare de lumina naturala care inunda ambele dormitoare. Culori si imprimeuri jucause vom gasi si in camera copilului.

Hai sa te inspiri si tu din acest apartament de 3 camere!

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...