fbpx

Amenajare in culori intr-un spatiu de 35 metri patrati

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Acest apartament a fost amenajat pentru o tanara care iubeste culorile. Spatiul este unul vesel cu accente de galben, albastru si portocaliu, toate pe o baza de gri deschis. Dimensiunile reduse ale locuintei au fost o provocare, insa rezultatul este cat se poate de reusit. Iata cateva detalii care te pot inspira si pe tine.

Deschide Galeria

Suprafata spatiului este de 35 metri patrati, dispusi in doua camere: living cu bucatarie deschisa si un dormitor mic. Pentru a obtine o amenajare coerenta si functionala, tanara a ales sa pastreze configuratia existenta. Astfel, se poate bucura de un dormitor confortabil, dar si de spatii de depozitare.

Pentru zona de zi, a mers pe un mobilier simplu, cu piesele de baza. De o parte a camerei a fost amenajata bucataria, cu strictul necesar, cu dulapuri suspendate si o zona mica de luat masa. De cealalta parte, regasim livingul, cu o canapea tip coltar, televizor suspendat. Chiar inainte de intrarea in dormitor, o mica nisa incastreaza o biblioteca cu rafturi deschise si un dulap cu usi.

Cromatic, predomina albul si griul, iar accentele de galben invioreaza intreaga amenajare. totul este echilibrat, cu dozajul potrivit de griuri si culori tari. Tapetul cu imprimeu colorat aduce un plus de interes decorului si sparge din monotonia griului cu care au fost zugraviti peretii. O parte din depozitare a fost stabilita in hol sub forma unui dulap cu usi glisante si fatete din oglinzi.

Pentru dormitor, s-a mizat pe aceeasi linie minimala, axata pe functionalitate. Pentru ca spatiul este lung si ingust, s-a optat pentru pozitionarea patului la fereastra. In continuarea lui, tanara si-a dorit mult o zona de toaleta si make-up, un loc unde sa-si adune cosmeticele, parfumurile si bijuteriile. Doua lumini de accent montate sub etajera ii asigura iluminatul necesar. Spatiul pentru dressing este un mare plus pentru aceasta amenajare. Desi a micsorat incaperea, camara transformata in dressing ii asigura tinerei spatii de depozitare generoase, atat pentru haine, cat si pentru incaltaminte.

Culori tari gasim si in baie. Portocaliul este nuanta de accent care iti atrage privirea imediat. Totul este echilibrat cu alb si lumini dispuse uniform.

Mic, dar bine gandit tot apartamentul. Functional, cu spatii optime pentru tot ce are nevoie tanara beneficiara, garsoniera aceasta este o sursa de inspiratie valoroasa pentru toti cei care se afla in pragul unei renovari sau reamenajari. Speram sa-ti fie utile informatiile! 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...