fbpx

Amenajare in culori intr-un spatiu de 35 metri patrati

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Acest apartament a fost amenajat pentru o tanara care iubeste culorile. Spatiul este unul vesel cu accente de galben, albastru si portocaliu, toate pe o baza de gri deschis. Dimensiunile reduse ale locuintei au fost o provocare, insa rezultatul este cat se poate de reusit. Iata cateva detalii care te pot inspira si pe tine.

Deschide Galeria

Suprafata spatiului este de 35 metri patrati, dispusi in doua camere: living cu bucatarie deschisa si un dormitor mic. Pentru a obtine o amenajare coerenta si functionala, tanara a ales sa pastreze configuratia existenta. Astfel, se poate bucura de un dormitor confortabil, dar si de spatii de depozitare.

Pentru zona de zi, a mers pe un mobilier simplu, cu piesele de baza. De o parte a camerei a fost amenajata bucataria, cu strictul necesar, cu dulapuri suspendate si o zona mica de luat masa. De cealalta parte, regasim livingul, cu o canapea tip coltar, televizor suspendat. Chiar inainte de intrarea in dormitor, o mica nisa incastreaza o biblioteca cu rafturi deschise si un dulap cu usi.

Cromatic, predomina albul si griul, iar accentele de galben invioreaza intreaga amenajare. totul este echilibrat, cu dozajul potrivit de griuri si culori tari. Tapetul cu imprimeu colorat aduce un plus de interes decorului si sparge din monotonia griului cu care au fost zugraviti peretii. O parte din depozitare a fost stabilita in hol sub forma unui dulap cu usi glisante si fatete din oglinzi.

Pentru dormitor, s-a mizat pe aceeasi linie minimala, axata pe functionalitate. Pentru ca spatiul este lung si ingust, s-a optat pentru pozitionarea patului la fereastra. In continuarea lui, tanara si-a dorit mult o zona de toaleta si make-up, un loc unde sa-si adune cosmeticele, parfumurile si bijuteriile. Doua lumini de accent montate sub etajera ii asigura iluminatul necesar. Spatiul pentru dressing este un mare plus pentru aceasta amenajare. Desi a micsorat incaperea, camara transformata in dressing ii asigura tinerei spatii de depozitare generoase, atat pentru haine, cat si pentru incaltaminte.

Culori tari gasim si in baie. Portocaliul este nuanta de accent care iti atrage privirea imediat. Totul este echilibrat cu alb si lumini dispuse uniform.

Mic, dar bine gandit tot apartamentul. Functional, cu spatii optime pentru tot ce are nevoie tanara beneficiara, garsoniera aceasta este o sursa de inspiratie valoroasa pentru toti cei care se afla in pragul unei renovari sau reamenajari. Speram sa-ti fie utile informatiile! 

Reclama

Articole noi

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...

Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa...

10 Moduri de a curata bucataria fara sa folosesti substante chimice agresive

Cel mai iubit loc din casa pentru majoritatea oamenilor...

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia...

Apartament de trei camere din Bucuresti amenajat in stil scandinav

Mult alb, lemn masiv si placari de lemn deschis...