Amenajare in culori intr-un spatiu de 35 metri patrati

Acest apartament a fost amenajat pentru o tanara care iubeste culorile. Spatiul este unul vesel cu accente de galben, albastru si portocaliu, toate pe o baza de gri deschis. Dimensiunile reduse ale locuintei au fost o provocare, insa rezultatul este cat se poate de reusit. Iata cateva detalii care te pot inspira si pe tine.


Deschide Galeria

Suprafata spatiului este de 35 metri patrati, dispusi in doua camere: living cu bucatarie deschisa si un dormitor mic. Pentru a obtine o amenajare coerenta si functionala, tanara a ales sa pastreze configuratia existenta. Astfel, se poate bucura de un dormitor confortabil, dar si de spatii de depozitare.

Pentru zona de zi, a mers pe un mobilier simplu, cu piesele de baza. De o parte a camerei a fost amenajata bucataria, cu strictul necesar, cu dulapuri suspendate si o zona mica de luat masa. De cealalta parte, regasim livingul, cu o canapea tip coltar, televizor suspendat. Chiar inainte de intrarea in dormitor, o mica nisa incastreaza o biblioteca cu rafturi deschise si un dulap cu usi.

Cromatic, predomina albul si griul, iar accentele de galben invioreaza intreaga amenajare. totul este echilibrat, cu dozajul potrivit de griuri si culori tari. Tapetul cu imprimeu colorat aduce un plus de interes decorului si sparge din monotonia griului cu care au fost zugraviti peretii. O parte din depozitare a fost stabilita in hol sub forma unui dulap cu usi glisante si fatete din oglinzi.

Pentru dormitor, s-a mizat pe aceeasi linie minimala, axata pe functionalitate. Pentru ca spatiul este lung si ingust, s-a optat pentru pozitionarea patului la fereastra. In continuarea lui, tanara si-a dorit mult o zona de toaleta si make-up, un loc unde sa-si adune cosmeticele, parfumurile si bijuteriile. Doua lumini de accent montate sub etajera ii asigura iluminatul necesar. Spatiul pentru dressing este un mare plus pentru aceasta amenajare. Desi a micsorat incaperea, camara transformata in dressing ii asigura tinerei spatii de depozitare generoase, atat pentru haine, cat si pentru incaltaminte.

Culori tari gasim si in baie. Portocaliul este nuanta de accent care iti atrage privirea imediat. Totul este echilibrat cu alb si lumini dispuse uniform.

Mic, dar bine gandit tot apartamentul. Functional, cu spatii optime pentru tot ce are nevoie tanara beneficiara, garsoniera aceasta este o sursa de inspiratie valoroasa pentru toti cei care se afla in pragul unei renovari sau reamenajari. Speram sa-ti fie utile informatiile! 

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...