Amenajare in tonuri pastelate pentru un spatiu mic

Originalitatea si abordarea inedita a apartamentelor mici, pentru multi dintre noi, poate fi o buna sursa de inspiratie.

Deschide Galeria

Pentru apartamentul cu o singura camera pe care urmeaza sa-l prezentam in acest articol, designerii au avut misiunea de a obtine un spatiu aerisit, luminos si cu zone de depozitare eficient organizate.

Pe langa acestea, tanara proprietara si-a mai dorit ca in camera principala a apartamentului, sa beneficieze de 2 zone distincte: o zona de dormit si o zona de relaxare sau socializare.

Spatiul de locuit fiind unul destul de mic, o importanta deosebita a fost acordata depozitarii. Astfel, regasim un dressing cu oglinzi in hol, unul "deghizat" langa mobila de living si inca unul aflat in balcon.

In zona de zi s-a optat pentru o canapea de tip coltar, o mobila de perete in care este inclus si Tv-ul, o masuta de cafea in stil scandinav, cateva accesorii decorative pentru a da personalitate incaperii si desigur patul. Acesta din urma a fost incadrat de 3 pereti, 2 ai camerei si unul fals, special realizat pentru a obtine intimitatea necesara unui spatiu de dormit.

Designul bucatariei este simplu, fara sa incarce prin abundenta detaliilor decorative. Culorile pastel inspira trasaturi feminine prin roz, bleu si crem iar punctul de interes este reprezentat de frigiderul  SMEG in stil retro. Restul electrocasnicelor au fost integrate in mobilier pentru unitate vizuala.

In baie regasim o combinatie intre lemnul natural, sticla si griul texturat al placilor de faianta. Mobilarea si restul componentelor sanitare ne descriu o amenajare moderna si minimalista.

Te invitam sa urmaresti in galerie foto de mai sus intregul apartament!

Arhitect: Sweet Home

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole