Pentru amenajarea apartamentului lor proaspat achizitionat, acest cuplu a apelat la cei de la Inside Story pentru a-i sfatui si indruma spre alegerile potrivite. Interioarele scandinave erau cele cu care rezonau si astfel au hotarat sa conceapa proiectul pornind de la aceasta inspiratie.

Apartamentul este unul de doua camere cu o suprafata de 65 metri patrati. Bugetul cu care au pornit nu a fost unul foarte generos, asa ca au optat pentru solutii simple, dar functionale pentru a contura un camin primitor si confortabil.

Pentru ca bucataria nu ofera prea mult spatiu, au dorit un loc de luat masa pe care l-au integrat in cadrul livingului. Au adaugat si un corp de mobilier tip bufet in apropierea mesei pentru a reda coerent o astfel de zona. Scaunele colorate si corpul de iluminat suspendat ofera un plus de interes spatiului.

Apoi, in restul camerei, au gandit un spatiu pentru conversatii cu canapea tip coltar si un corp-consola in zona televizorului. Momentan, au ales ca spatiul sa nu fie prea incarcat, ulterior putand fi adaugat un corp de biblioteca sau rafturi deschise pentru a sublinia textura caramizii aparente cu care a fost placat peretele. Camera astfel obtinuta se pastreaza luminoasa, atat de la lumina naturala, dar si gratie finisajelor albe care amplifica spatiul. Accentele de culoare aduc un plus de veselie decorului.

In bucatarie, totul a fost gandit cat mai functional posibil. Aici, nu-si doresc sa faca modificari prea curand, de aceea au mizat pe ideile designerilor si pe finisaje de calitate. Exista spatii de depozitare, fiecare zona a bucatariei fiind optimizata; chiar si spatiul de la fereastra a fost folosit, oferind mai mult loc pentru blatul de lucru. Pentru a pastra totul unitar, electrocasnicele au fost incorporate.

Linia designului nordic o regasim si in dormitor. Folosind un tapet cu un imprimeu colorat, a fost conturata o zona de accent in dreptul patului. Tablia este tapitata si asigura un confort sporit. Pentru a asigura o cat mai buna depozitare, s-a optat pentru dulapuri inalte, pana in tavan, de asemenea, cu front alb. Decorul obtinut este placut si primitor. Tot in dormitor a fost amenajat si un spatiu de lucru cu un mic birou si rafturi cuburi.

Functional, cu spatii optime, acest apartament de 2 camere este o sursa de inspiratie valoroasa pentru toti cei care se afla in pragul unei renovari sau reamenajari. Speram sa-ti fie utile informatiile!

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!