fbpx

Amenajare la inceput de drum – spatiu functional intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru amenajarea apartamentului lor proaspat achizitionat, acest cuplu a apelat la cei de la Inside Story pentru a-i sfatui si indruma spre alegerile potrivite. Interioarele scandinave erau cele cu care rezonau si astfel au hotarat sa conceapa proiectul pornind de la aceasta inspiratie.

Deschide Galeria

Apartamentul este unul de doua camere cu o suprafata de 65 metri patrati. Bugetul cu care au pornit nu a fost unul foarte generos, asa ca au optat pentru solutii simple, dar functionale pentru a contura un camin primitor si confortabil.

Pentru ca bucataria nu ofera prea mult spatiu, au dorit un loc de luat masa pe care l-au integrat in cadrul livingului. Au adaugat si un corp de mobilier tip bufet in apropierea mesei pentru a reda coerent o astfel de zona. Scaunele colorate si corpul de iluminat suspendat ofera un plus de interes spatiului.

Apoi, in restul camerei, au gandit un spatiu pentru conversatii cu canapea tip coltar si un corp-consola in zona televizorului. Momentan, au ales ca spatiul sa nu fie prea incarcat, ulterior putand fi adaugat un corp de biblioteca sau rafturi deschise pentru a sublinia textura caramizii aparente cu care a fost placat peretele. Camera astfel obtinuta se pastreaza luminoasa, atat de la lumina naturala, dar si gratie finisajelor albe care amplifica spatiul. Accentele de culoare aduc un plus de veselie decorului.

In bucatarie, totul a fost gandit cat mai functional posibil. Aici, nu-si doresc sa faca modificari prea curand, de aceea au mizat pe ideile designerilor si pe finisaje de calitate. Exista spatii de depozitare, fiecare zona a bucatariei fiind optimizata; chiar si spatiul de la fereastra a fost folosit, oferind mai mult loc pentru blatul de lucru. Pentru a pastra totul unitar, electrocasnicele au fost incorporate.

Linia designului nordic o regasim si in dormitor. Folosind un tapet cu un imprimeu colorat, a fost conturata o zona de accent in dreptul patului. Tablia este tapitata si asigura un confort sporit. Pentru a asigura o cat mai buna depozitare, s-a optat pentru dulapuri inalte, pana in tavan, de asemenea, cu front alb. Decorul obtinut este placut si primitor. Tot in dormitor a fost amenajat si un spatiu de lucru cu un mic birou si rafturi cuburi.

Functional, cu spatii optime, acest apartament de 2 camere este o sursa de inspiratie valoroasa pentru toti cei care se afla in pragul unei renovari sau reamenajari. Speram sa-ti fie utile informatiile!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...