Amenajare la superlativ – un superb apartament care pur si simplu te cucereste

Imi plac foarte mult casele luminoase, inundate de lumina naturala, unde fiecare element este pus in valoare. La prima vedere a acestui apartament, primul lucru care te atrage este spatiul vitrat generos care confera o atmosfera calda si placuta intregii amenajari.

Deschide Galeria

Cu siguranta este o casa din care nu ai mai pleca. Fiecare element este perfect integrat in spatiu, iar functiunile gandite astfel incat sa fie in perfecta armonie. Si daca mai adaugam si marimea generoasa a incaperilor, cu siguranta acest apartament intra in topul personal al celor mai frumoase locuinte pe care le-am intalnit de-a lungul timpului.

Primul lucru care te atrage la acest spatiu este cromatica. Nuantele neutre de crem, bej, grej (o combinatie intre bej si gri) si esente de lemn (parchetul din toata casa imita perfect textura si culoarea lemnului) sunt cele care redau incaperilor aerul acesta confortabil, relaxant.

Zona de zi cuprinde livingul si diningul, bucataria fiind despartita printr-un perete de sticla, ingenios gandit astfel incat lumina sa patrunda nestingherita si in aceasta zona, asigurand astfel un soi de continuitate si fluiditate a spatiului. Finetea detaliilor si a pieselor de mobilier ne arata ca avem o amenajare realizata cu mult bun-gust si rafinament, fara a ignora latura practica a functiunilor. Celor doua canapele din zona de conversatie li se adauga o masa de cafea si etajere incastrate in perete perfecte pentru depozitare. Un alt corp inchis sustine televizorul si dedesubt un semineu modern. Multele perne decorative colorate te inspira la huzureala si relaxare la final de zi alaturi de familie. Diningul este elegant, iar peretele accent alaturi de o comoda pe care sunt asezate cateva tablouri nu fac decat sa contureze rafinamentul pieselor selectate. Si cireasa de pe tort o reprezinta corpul de iluminat care creeaza cu adevarat un centru de interes pentru zona de luat masa.

Citeste si despre o alta amenajare a unui apartament de 70 metri patrati 

Bucataria imensa te cucereste la propriu. Ingenioasa si mai ales practica alegerea de corpuri de inaltime medie pentru zona de lucru. Exista totusi un perete cu electrocasnice incastrate si dulapuri care ofera un plus de depozitare. Pe langa diningul formal, in bucatarie exista o zona cu bancheta pentru a lua mese si gustari rapide. Dar poate cea mai interesanta parte a bucatarie este locul de spalat si calcat amenajat intr-o fosta camara, separata printr-o usa alba culisanta.

Camera copiilor este un punct de atractie, un spatiu functional, cu dulapuri albe incastrate, birou dublu montat la fereastra si loc de joaca in mijlocul camerei. Dormitorul matrimonial pastreaza aceeasi nota subtila eleganta cu aceeasi cromatica neutra, calda si piese clasice precum scaunul budoarului sau bancuta de la fereastra.

Imi doresc ca si tie sa iti placa la fel de mult acest apartament pe cat m-a atras pe mine. Este o amenajare superba cu multe idei din care te poti inspira si tu. 

Sursa foto: elmueble

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole