Amenajare luminoasa si moderna – armonie intre functionalitate si estetic intr-un apartament de 2 camere

Pentru astazi am ales sa va prezentam o amenajare moderna cu influente scandinave, amenajare cu un mobilier simplu si o cromatica neutra pe un fundal alb ce se imbina armonios cu restul detaliilor decorative.

Deschide Galeria

Apartamentul de doua camere mizeaza pe conceptul de open space, astfel bucataria, zona de luat masa si living-ul coexista in acelasi spatiu. Delimitarea bucatariei de living este realizata prin crearea unui perete fals, al carui imprimeu personalizeaza spatiul. Cele trei functiuni se contopesc in una, formand un tot unitar si un echilibru intre practic si estetic, satisfacand dorintele tinerilor beneficiari in obtinerea unui camin ideal.

Bucataria, lunga si ingusta, este simplista cu un mobilier minimalist pe o singura latura, potrivit acestui spatiu nu foarte generos. Albul este omniprezent si reuseste sa amplifice vizual suprafata iar electrocasnicele sunt incorporate pentru un plus de ordine si unitate.

Living-ul si dinigul.

Delimitarea intre cele doua zone se realizeaza la nivelul pardoselii. Regasim o paleta cromatica usoara, simpla si curata unde actorul principal este albul (non-culoare) in combinatie cu nuante calde de crem si gri. Living-ul pastreaza tematica moderna imbinata cu stilul nordic iar piesele principale ce o compun sunt: o masuta de cafea, o canapea confortabila si cateva rafturi suspendate.

Motivele geometrice ce se regasesc pe pernele decorative creeaza un impact pozitiv in mediul locuintei. Un punct de interes poate fi si dining-ul prin introducerea in decor a tablourilor artistice si prin corpul de iluminat suspendat. Lumina naturala patrunde prin perdeaua alba, usor transparenta, oferind luminozitate spatiului iar draperiile gri contrasteaza cu mobila si parchetul.

In dormitor se continua mixul dintre alb, crem, gri si lemn. Un punct de interes este patul ce impresioneaza prin confortul oferit de generozitatea lui si a texturilor alese. Corpurile de iluminat vin in completarea unei atmosfere intime. In fata patului, pe intreg peretele nu putem sa nu remarcam dressing-ul, cu un vast spatiu dedicat depozitarii.

Baia pastreaza echilibru intre functionalitate si relaxare. Ne bucuram de aceesi continuitate din punct de vedere stilistic si cromatic. Abundenta albului alaturi de lemn si elemente indraznete valorifica si transforma intreg spatiul. Putem spune ca tapetul cu tematica din natura, inveseleste decorul iar efectul de marire al spatiului este bine punctat cu ajutorul luminii artificiale si al oglinzilor.

In doar doua cuvinte, putem sa definim aceasta amenajare – armonie si personalitate. Frumusetea vine din povestea transpusa in forme si culori, exprimata prin fiecare detaliu!

Designer

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole