fbpx

Amenajare luminoasa intr-un apartament de 38 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Sa ai priveliste la mare este un privilegiu. Asa a simtit si aceasta familie atunci cand a hotarat sa achizitioneze un apartament pe care sa-l foloseasca in perioadele de vacanta. Desi mic, s-a dovedit perfect pentru nevoile lor.

Deschide Galeria

Suprafata de 38 metri patrati le ofera strictul necesar pentru un locuit confortabil pe timpul vacantelor. A fost necesara o renovare ampla pentru a aduce apartamentul la cerintele contemporane. Au fost modificate instalatiile, inlocuite finisajele si mobilierul realizat pe comanda pentru a se integra in dimensiunile spatiului.

Pentru ca nu este locuit tot timpul, s-a dorit o amenajare simpla, care sa includa functiunile necesare, bucatarie, zona de dormit, baie si spatii pentru depozitare. Practic, zonele sunt dispuse una in prelungirea celeilalte datorita configuratiei apartamentului.

Lumina naturala si ferestrele largi reprezinta un avantaj bine valorificat de designer. Se adauga o cromatica discreta, in tonuri blande, calde care vin sa sporeasca senzatia de spatiu si de luminozitate la nivelul apartamentului. Spoturile incastrate dispuse simetric de-a lungul intregului tavan reusesc sa ofere o lumina generala placuta, iar benzile LED evidente in zona bucatariei asigura o lumina ambientala discreta.

Albul, cremul si bejul predomina, iar texturile placilor ceramice reusesc sa completeze armonios decorul. Fiind un apartament situat in apropierea unui mediu mai umed, parchetul este eficient inlocuit cu placi care ii imita aspectul. Riscul de a se deteriora este redus, iar intretinerea se face usor.

Fiecare functiune in parte este bine evidentiata, delimitarile fiind realizate cu ajutorul pieselor de mobilier. De exemplu, zona de bar separa zona bucatariei de cea a livingului, iar cele doua otomane contureaza perimetrul zonei de conversatii. Micile detalii decorative contureaza o personalitate discreta decorului.

Zona de dormit este ascunsa; unul din corpurile de biblioteca include un pat rabatabil, solutie pentru care s-a optat din dorinta de a avea un plus de confort pe timpul noptii. Exista si un dulap incastrat intr-o nisa, ce asigura nevoia de depozitare a familiei.

Reclama

Articole noi

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...

Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa...

10 Moduri de a curata bucataria fara sa folosesti substante chimice agresive

Cel mai iubit loc din casa pentru majoritatea oamenilor...

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia...

Apartament de trei camere din Bucuresti amenajat in stil scandinav

Mult alb, lemn masiv si placari de lemn deschis...