fbpx

Amenajare luminoasa si plina de culoare pentru un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Apartamentul pe care am ales sa il prezentam astazi ne-a atras atentia prin culorile si imprimeurile care reusesc sa dea viata intreagii amenajari. Este un spatiu locuit de o familie cu 4 membri care si-au dorit o abordare functionala, cu zone luminoase si un decor pe masura personalitatii lor.

Deschide Galeria

In zona de zi regasim functiunile principale: living, bucatarie si dining, toate conturate armonios intr-un spatiu comun. Paleta cromatica este reprezentata de un mix de culori – albastru, galben si rosu, a caror imbinare reprezinta punctul de interes al intregului spatiu.

In living, pe langa culorile expresive designerii au optat si pentru motivul geometric, reprezentat atat prin peretele de caramida aparenta cat si prin mobilierul sub forma unor cuburi colorate.

Bucataria este dispusa sub forma literei L si vine ca o prelungire a zonei de zi. Corpurile principale de mobilier au un design minimalist iar electrocasnicele au fost incorporate pentru a pastra unitatea vizuala, inclusiv frigiderul. Aici monotonia a fost sparta de albastrul folosit la corpurile suspendate. Spatiul se bucura si de multa lumina naturala datorita ferestrei existente.

Daca in zona de zi avem culori vibrante si multe energie, in dormitorul matrimonial lucrurile se mai calmeaza putin. Albastrul folosit pentru pereti este mai sters iar culoarea lemnului pastreaza un ambient relaxant potrivit unei zone de noapte. Nici peretele accent nu este incarcat de culori, tocmai pentru a mentine aceasta atmosfera relaxanta.

Dormitorul copiilor nu a fost finalizat la momentul realizarii fotografiilor dar se poate vedea in poza, directia pe care au ales-o designerii pentru amenajarea lui.

Pe langa un spatiu functional, vesel si cu multe spatii de depozitare, cel mai important proprietarii au obtinut o amenajare ce le reflecta din plin personalitatea si pasiunile. 

Designer: Kodo 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...