Amenajare moderna si creativa in doar 29 de metri patrati

Spatiile mici primesc de regula retusul solutiilor care sa le faca practice si comod de folosit in viata de zi cu zi. Iata insa ca, privindu-le cu imaginatie, ele pot deveni nu doar elegante, ci chiar functionale – o demonstreaza urmatorul apartament de 29 de metri patrati. Amenajarea sa a fost gandita in asa fel incat sa se plieze tendintelor ultra-moderne de design, dar si sa il pastreze functional si atotcuprinzator.

Deschide Galeria

Acest apartament nu avea la inceput decat o singura camera, un open space care trebuia sa acomodeze insa intreaga functionalitate a unei case normale – bucatarie, living, dormitor. In obtinerea acestui lucru, proprietarii nu au pierdut din vedere faptul ca isi doresc un decor cosmopolit, finisaje perfecte si obiecte care sa reflecte bunul-gust.

S-a lucrat pe baza contrastului primar, cel in care luxul transpare cel mai bine. Paleta de nuante crem, pasteluri diluate, alb cremos si tonuri naturale creeaza o atmosfera calda, placuta. Pentru delimitare au fost folosite tusele negre – mobilierul inchis al bucatariei bine utilate marcheaza zona de gatit, iar barul gri deschide zona livingului. Asa cum se observa, barul a primit functie dubla, el intrunind si calitatile unui spatiu de dining foarte sic.

Canapeaua de piele si etajera incastrata in perete sunt elementele livingului. Pentru a nu incarca suplimentar decorul s-a renuntat la covoare sau la orice detaliu care ar fi obturat luminozitatea parchetului. Depozitarea se face in intreaga amenajare cu ajutorul corpurilor de mobilier albe sau a spatiilor special destinate, ascunse elegant cu ajutorul usilor.

Observam totodata ca dormitorul si livingul sunt separate ingenios de o draperie, care, in perspectiva o completeaza pe cea din ferestra balconului – un artificiu de design interior inteligent si foarte de efect. Baia imaculata si holul din care nu lipsesc oglinda generoasa si o garderoba inserata in perete completeaza aceasta amenajare luxurianta.

Un proiect de amenajare creativ si o buna cunoastere a propriilor nevoi au impreuna puterea de a reconfigura orice spatiu. Investitia in accesorii luxuriante si in materiale calitative este o alegere care isi dovedeste in timp eficienta.

Designer

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole