Spatiu modern conturat pentru pentru un apartament de 3 camere si 70 de mp

Daca iti doresti o transformare remarcabila pentru propria locuinta, aceasta amenajare iti ofera posibilitatea sa faci cativa pasi in viitor, design-ul, finisajele si accesorizarea conturand o adevarata calatorie in timp, atat din punct de vedere estetic, cat si compozitional.

Deschide Galeria

Trecerea catre un alt spatiu temporal se face inca de la pasirea in interiorul locuintei, prin intermediul unui spatiu deschis compus din bucatarie si living. Aici, elementele naturale capata un rol extrem de important, folosirea indeosebi a albului imaculat facand posibila evidentierea texturii si culorii lemnului prezent in compozitia podelei si pe suprafata peretilor.

Mobilierul bucatariei este unul minimalist. Designul acestuia mentine o linie continua, fara spatii si fara accesorii precum manerele.  Nuanta de alb lucios se imbina cu accentele de venghe ale placilor de lemn pozitionate pe tavan si peretele lateral. Masa pastreaza aspectul celorlalte componente de mobilier si aduce in jurul sau patru scaune ultra moderne, tapitate. Accesoriile sunt cele care scot din anonimat intregul spatiu adaugand un plus de luminozitate prin intermediul generoasei draperii in nuante deschise si a corpurilor abstracte de iluminat artificial. Nu trebuie insa omisa prezenta plantelor naturale cu rol decorativ ce vin cu un plus de prospetime in continuarea lemnului.

Trecerea catre living este vizibila prin delimitarea acestuia cu ajutorul unei linii precise trasata de finisajul diferit al podelei. Daca in prima camera se opteaza pentru o nuanta deschisa cu aspect marmorat, in cazul zonei de relaxare se foloseste un parchet care mentine nuanta si textura lemnului asezat mural. Si aici albul este cel care isi spune cuvantul  fiind evidentiat in designul bibliotecii minimaliste si canapelei confortabile. Aspectul futurist al intregii amenajari se accentueaza si in cazul acestei zone prin corpurile de iluminat artificial.

Trecerea catre dormitorul matrimonial se face atat de pe hol, cat si din living unde, in acest caz, se opteaza pentru o usa culisanta cu aspect de lemn natural. Pentru ca spatiul este unul restrans, patul dublu se pozitioneaza fix intre pereti. Accentele moderne sunt date de iluzia unei tablii din lemn pe toata jumatatea suprafetei peretelui, tablie in spatele careia se ascunde o oglinda supradimensionata. La toate acestea se adauga un dressing cu aspect mat si un decor inedit de benzi de led pozitionate pe lateralele patului si pe tavan. 

Cel de al doilea dormitor care se infatiseaza sub forma unei camere de tineret are in componenta sa un pat singular, un dressing cu spatii de depozitare generoase si un birou. Din punct de vedere vizual, petele de culoare isi fac simtita prezenta in cazul draperiilor si a tapetului geometric.

Baia respecta intru totul linia actuala, exprimandu-se printr-un mobilier “de revista”. Se opteaza pentru o oglinda de mari dimensiuni prevazuta cu benzi de led, corpuri sanitare moderne, mobiliersimplist si accesorizare murala sub forma unei picturi manuale. La toate acestea se adauga accente de lemn natural si o cantitate impresionanta de alb, toate pentru o imagine fresh si imaculata.

Design: Leytan Design

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole