fbpx

Amenajare moderna apartament de 2 camere – Accente de auriu si roz prafuit

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Fara a fi necesare modificari  de compartimentare, apartamentul de 65 de metri patrati a carui poveste o descoperim astazi, a primit o noua infatisare ce poarta semnatura designerului Daria Trebol.

Deschide Galeria

Conceptul a fost atent construit in jurul ideii de valorificare a spatiului existent, fiind preferat mobilierul incastrat, realizat la comanda. Instalatia electrica este controlata printr-un sistem de casa inteligenta, Celiane Netatmo.

Amenajarea moderna, eleganta, contine detalii rafinate care pun in valoare stilul arhitectural si nici nu incarca excesiv spatiul. Designerul relateaza ca totul a fost planificat in detaliu, au fost alese materiale practice, un sistem de iluminat corespunzator si spatii de depozitare incapatoare si bine organizate.

Intalnim aici doua tipuri importante de iluminat. Iluminatul general al spatiilor este asigurat printr-un sistem arhitectural, tehnic, de sine cu spoturi care gliseaza si pot fi orientate  catre orice obiect de interes, completat de corpuri de iluminat decorative, care accentueaza zonificarea camerelor.

 In living, perimetrul creat de sina de spoturi delimiteaza schimbarea culorii vopselei lavabile. Cele doua corpuri  suspendate, din alama, marcheaza nisa creata de mobilier pentru micul birou.

Amenajarea este dominata de o paleta cromatica deschisa , cu accente de roz prafuit si cupru. In dormitor au fost propuse culori curajoase, intense, marcand astfel tranzitia de la zona de zi la zona de noapte. Peretii dormitorului sunt vopsiti intr-o nuanta de verde intens , nuanta folosita si la catifeaua draperiilor si cuvertura de pat.  Bucataria in nuante neutre de crem si bej iese in evidenta prin  nuanta intensa de portocaliu-somon de la tapiteria scaunelor si materialul satinat al draperiilor. Simetria inaltimii plintei si a paziei superioare contribuie la eleganta discreta a bucatariei.

Spatiul apartamentului pare mai mare prin continuitatea finisajelor pardoselii, placile de granit din hol fiind folosite si la pardoseala din baie si bucatarie. 

Impreuna cu beneficiarul, designerul a optat pentru inlocuirea cazii cu un dus generos, asigurand spatiu suficient in baie si pentru amplasarea unui dulap inalt care mascheaza masina de spalat rufe si in care sunt depozitate solutiile de curatenie.

Peretii din baie sunt placati integral cu marmura alba, amplificand vizual spatiul. Monocromia baii este intrerupta de accentele de auriu ale celor doua corpuri de iluminat suspendate simetric deasupra lavoarului si de micile accesori aurii amplasate pe blat.

Designer: Daria Trebol

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...