fbpx

O amenajare pentru 3 camere axata pe simplitate si spatii functionale

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

De cele mai multe ori, apartamentele mici ne pot oferi tot ce avem nevoie in materie de comfort. Trebuie doar sa acordam importanta spatiilor functionale din apartament. Pentru asta, va invitam sa urmariti in detaliu cum putem obtine tot ce ne dorim de la un spatiu de mici dimensiuni cu o amenajare in care primeaza simplitatea si functionalitatea. 

Deschide Galeria

De aceasta data, bucataria are propriul spatiu in apartament, fiind vorba despre o camera complet separata de living. Peretii disponibili au fost incarcati cu mobilier de o parte si de cealalta a camerei, iar in mijlocul acesteia regasim o zona pentru luat masa alcatuita dintr-o masa si scaune din sticla. Principalul avantaj al acestui tip de mobilier este faptul ca maresc vizual spatiul din bucatarie, deoarece lumina se reflecta catre intregul spatiu. 

In ceea ce privestea amenajarea zonei de zi, designerii su gandit un spatiu modern, tineresc si foarte confortabil. Cromatica neutra reprezinta baza acestei amenajari, cu elemente de accent reprezentate prin diferite tuse colorate. Designul pastreaza o linie simpla pentru a evita incarcarea spatiului si asa destul de mic. 

Camera destinata biroului integreaza o mica zona destinata conversatiilor si relaxarii in care a fost asezata o sofa colorata. Si aici, si in living, regasim cate un TV montat pe perete. 

Camera de zi este amenajata intr-un stil minimal, compact, folosind obiecte de mobilier de mici dimensiuni, de la care designerii si-au dorit un nivel inalt de functionalitate. 

Peretii vopsiti in culori neutre sunt completati de tapetul cu motive geometrice repetitive din dormitor. Perdele in diferite nuante de roz asigura un grad ridicat de intimitate, inspirand in acelasi timp suavitate si eleganta amenajarii. 

Apartamentul este foarte luminos, aspect evidentiat de proiectul de amenajare in care regasim culorile si elementele de decor potrivite. 

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...