O amenajare pentru 3 camere axata pe simplitate si spatii functionale

De cele mai multe ori, apartamentele mici ne pot oferi tot ce avem nevoie in materie de comfort. Trebuie doar sa acordam importanta spatiilor functionale din apartament. Pentru asta, va invitam sa urmariti in detaliu cum putem obtine tot ce ne dorim de la un spatiu de mici dimensiuni cu o amenajare in care primeaza simplitatea si functionalitatea. 


Deschide Galeria

De aceasta data, bucataria are propriul spatiu in apartament, fiind vorba despre o camera complet separata de living. Peretii disponibili au fost incarcati cu mobilier de o parte si de cealalta a camerei, iar in mijlocul acesteia regasim o zona pentru luat masa alcatuita dintr-o masa si scaune din sticla. Principalul avantaj al acestui tip de mobilier este faptul ca maresc vizual spatiul din bucatarie, deoarece lumina se reflecta catre intregul spatiu. 

In ceea ce privestea amenajarea zonei de zi, designerii su gandit un spatiu modern, tineresc si foarte confortabil. Cromatica neutra reprezinta baza acestei amenajari, cu elemente de accent reprezentate prin diferite tuse colorate. Designul pastreaza o linie simpla pentru a evita incarcarea spatiului si asa destul de mic. 

Camera destinata biroului integreaza o mica zona destinata conversatiilor si relaxarii in care a fost asezata o sofa colorata. Si aici, si in living, regasim cate un TV montat pe perete. 

Camera de zi este amenajata intr-un stil minimal, compact, folosind obiecte de mobilier de mici dimensiuni, de la care designerii si-au dorit un nivel inalt de functionalitate. 

Peretii vopsiti in culori neutre sunt completati de tapetul cu motive geometrice repetitive din dormitor. Perdele in diferite nuante de roz asigura un grad ridicat de intimitate, inspirand in acelasi timp suavitate si eleganta amenajarii. 

Apartamentul este foarte luminos, aspect evidentiat de proiectul de amenajare in care regasim culorile si elementele de decor potrivite. 

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...