fbpx

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro, acest apartament din zona centrala a Bucurestiului, preluat de la dezvoltator cu toate finisajele si sanitarele incluse, a fost personalizat prin mobilier, accente de vopsea decorativa si mici accesorii care fac diferenta intr-o amenajare reusita.

Deschide Galeria

Apartamentul de 60 de metri patrati utili plus 11 metri patrati de terasa, se remarca prin spatiile care par generoase si lumina naturala. Clientii si-au dorit o amenajare moderna, aerisita, in tonuri de culori calde.

“Conceptul de la care am pornit a tinut cont de cerintele clientei, de stilul de viata al acesteia si de personalitatea sa. Astfel, am reusit sa amenajam un apartament bine organizat, modern, in culori calde, cu suficiente spatii de depozitare.”

Paleta cromatica pentru care au optat este una luminoasa, in tonuri calde, alb, grej, la care au fost adaugate accente de culori  intense (roz pudra, verde in zona de zi, rosu intens in dormitor).  Pentru mobilier a fost propus mult alb si nuante de gri deschis, pentru a mari vizual spatiul. Insertiile de piese de lemn au rolul de a incalzi spatiul si a pune in valoare restul elementelor mate, simple, din amenajare.

La nivel de compartimentare , apartamentul este compus din open space – bucatarie, zona de luat masa si living, un hol de intrare generos, baia, un dormitor si o terasa care se desfasoara pe toata lungimea apartamentului.

Livingul si bucataria open space au fost organizate astfel incat sa comunice bine vizual intre ele. Astfel bucataria a fost organizata pe 2 pereti, cu mobilier realizat din mdf vopsit mat alb si pal melaminat Egger cu textura de lemn. Fara manere aplicate, intr-o nota cat mai minimalista.

Masa de dinning se remarca prin blatul de piatra, iar scaunele din material catifelat vin sa incalzeasca tactil duritatea pietrei. In living a fost gandita si o zona de birou, potrivita nevoilor proprietarei pentru lucrul de acasa. Vopseaua decorativa din living accentueaza cei doi pereti, fara a-i incarca.”

Echipa de proiectare ne-a povestit ca amenajarea  a durat aproximativ patru luni, avand un grad mic de complexitate, apartamentul a fost predat in ianuarie 2021.

Arhitect: Cristina Micu

Fotografii:  Arthur Tintu (Zinz Photography)

Mai multe amenajari realizate de Cristina poti vedea aici

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...