fbpx

Amenajare moderna cu accent pe functionalitate intr-un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Abordarea unui stil modern pare a fi cea mai simpla si ideala solutie atunci cand doresti sa transformi un spatiu generos dedicat unei familii extinse.

Deschide Galeria

Pentru a profita din plin de cei 76 de metri patrati pusi la dispozitie, aceasta amenajare scoate in prim plan ideea de practicalitate concentrand toate elementele vizuale si functionale necesare .

Living-ul si bucataria formeaza un spatiu deschis de dimensiuni impresionante. In stil specific scandinav, accentul cade pe culori, fiind evidentiate nuantele de turcoaz si galben, aflate in perfecta omogenitate cu beige-ul si paletele de gri. 

Si cum acest spatiu reprezinta locul ideal savurarii cafelei preferate, atat mobilierul living-ului cat si cel al bucatariei are in compozitia sa nuante de cappuccino lucios pentru a oferi efectul de simplitate si eleganta. Galbenul, pata principala de culoare, se aseaza asa cum stie ea cel mai bine: mural. Si ca totul sa fie simetric, in partea opusa regasim aceeasi culoare in biblioteca minimalista a living-ului.

Canapeaua formeaza impreuna cu masa si scaunele o linie imaginara cu rol de delimitare a celor doua zone. Punctul de atractie cel mai important al acestei arii este cu prisosinta pianina electrica de culoare alba desupra careia se pozitioneaza armonios o pictura abstracta in nuante vii.

Dormitorul matrimonial inchide atmosfera si pozitioneaza central un pat generos in spatele caruia se face remarcat un tapet tridimensional, de nuanta inchisa, ce hipnotizeaza vizual si aduce incaperii natura in forma ei cea mai adorata: valuri, mare, liniste.
Nu avem cum sa nu observam prezenta obiectelor de iluminat moderne dar cu un aer usor vintage ce imita candelabrele din pietre pretioase.

Desi majoritatea consideram ca spatiul de locuit dedicat celor mici trebuie sa iasa in evidenta prin culori accentuate, iata ca in aceasta situatie functionalitatea este cea careia i se acorda cea mai mare importanta: o mobila inchisa la culoare si compacta ce uneste biblioteca, patul, biroul si dulapiorul de haine. Se alege aceasta varianta deoarece este nevoie in acest caz de mai mult spatiu pentru ca cel mic sa isi poata desfasura activitatile necesare antrenamentului fizic intr-un spatiu special destinat miscarii. O altfel de simetrie se poate observa intre tapetul cu forme geometrice si covorul de mici dimensiuni pozitionat in centrul camerei.

Baia incearca sa iasa cu siguranta din anonimat optandu-se pentru un stil eclectic, o combinatie de stiluri usor neomogena. De o parte a baii gasim culori aprinse si stickere cu design aglomerat, iar de cealalta parte ne linistim vizual si alaturam componente monocromatice. 

Functionalitatea unei locuinte necesita o mare atentie atunci cand ai decis ca vrei o schimbare. Indiferent de stilul adoptat si marimea spatiului pus la dispozitie, concentrarea fiecarui element contitutiv intr-o maniera cat mai precisa va face ca amenajarea sa nu produca doar transformari vizuale ci si “palpabile”.4

Designer: Anastasiya Krasnova

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...