Echipa iDecorate s-a ocupat de amenajarea acestui apartament de 112 mp distribuiti in patru camere, situat in zona Baba Novac din Bucuresti.

Pentru beneficiari acasa inseamna “loc de relaxare si intimitate”, livingul fiind zona lor preferata din locuinta. Un mare avantaj al apartamentului, de care au tinut cont si in amenajare este orientarea sud-vest ce asigura multa caldura si lumina naturala pe timp de iarna.

Cu un buget de amenajare de 80.000 de euro, au subliniat importanta alegerii unor piese de mobilier si decor de calitate si cu un aspect placut. Cea mai scumpa achizitie a fost canapeaua din living (care impreuna cu paturile si restul canapelelor au fost alese de la Rovere Mobili).

Amenajarea a durat 8 luni si a fost gata in noiembrie 2019. Beneficiarii ne-au povestit ca au avut o colaborare reusita cu echipa de muncitori insa li s-a parut ca a durat mult procesul amenajarii.

Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential si a fost predat la cheie. Transformarile ulterioare au fost subtile, dar de efect; s-a mizat mult pe zonificari din mobilier si exploatarea maxima a spatiilor de depozitare. Un detaliu extrem de functional si atragator este bancheta continua de sub geamul din camera copilului, care in dormitorul matrimonial se transforma intr-o masca de calorifer.

Livingul si zona de dining formeaza un spatiu aerisit, modern si plin de viata. Corpul de iluminat cu multe brate care ocupa o suprafata mare din plafon unifica armonios zonele functionale ale incaperii. Fundalul neutru este contrastat de accentele de culoare ale decoratiunilor.

Biblioteca generoasa in forma de “L” ,realizata la comanda, se continua armonios cu o comoda pe care este amplasat televizorul. In holul de intrare au optat pentru dulapuri incastrate pe toata inaltimea peretelui asigurand astfel suficiente spatii de depozitare. Incorporate in mobilierul alb cu frezari clasice regasim bancheta si spatarul ca un accent puternic din material textil rosu.

O poveste cu peripetii dar cu final fericit: provocarea montarii corniselor la plafon. “Muncitorii doreau sa o puna dar nu intelegeau unde anume iar noi nu le puteam oferi multe detalii. Pana la urma Irina a trimis un document in care specifica locurile unde se vor pune dar muncitorii s-au grabit si incepusera sa puna cornisa peste tot – chiar si in locuri unde nu era necesar. Rezutatul a fost, in mod suprinzator, unul placut desi putea foarte bine sa se dovedeasca un esec. Cornisa a fost un mare factor de stres pentru noi iar acum este unul din lucrurile pe care cei care vin in vizita le apreciaza cel mai mult.

Arhitecti: iDecorate

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii