Aceasta amenajare plina de culoare si buna dispozitie se afla in centrul Moscovei. Apartamnentul are 56 metri patrati, insa nu este greu de observat cat de accesibil si de luminos a devenit in urma amenajarii. 

De-a lungul intregii amenajari vom remarca numeroase accente puternice de culoare, care scot din monotonie albul imaculat al peretilor, mobilierului si textilelor. 

Atat iluminatul natural, cat si cel artificial ocupa in loc important in aceasta amenajare. Corpurile de iluminat arhitecturale au fost suspendate sau aplicate pentru a crea un scenariu difuz si extrem de confortabil. 

Bucataria este partial izolata de living, spre deosebire de cele mai multe apartamente care dispun de o suprafata mica. 
Numeroase spatii de depozitare sunt mascate in spatele mobilierului. Laturile pe care sunt montate electrocasnicele sunt conectate printr-o zona cu mai multe dulapuri dispuse liniar. 

Mobilierul din bucatarie si patul din dormitor sunt produsul designerului care s-a ocupat de intregul proiect de amenajare si au fost realizate intr-un atelier local de tamplarie.
 
Interiorul se axeaza pe luminozitate, texturi usoare si o maxima eficienta a spatiului. Nuante de albastrul cien regasim si in dormitor, concentrate intr-un perete accent si in detaliile textilelor.

Baia are propriile combinatii de nunate care se invart in jurul unui activator de energie: rosul. Mozaicul de pe perete si de pe cada se imbina de minune cu albul imaculat al vaselor sanitare. 

Mobila si decoratiuni interioare la cele mai bune preturi!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!