Amenajare moderna in culori vii – Casa 140 mp

Beneficiarii si-au dorit un interior modern, in linii simple, cu o atmosfera calda si primitoare pentru intreaga familie.

Deschide Galeria

Conceptul amenajarii a mizat pe functionalitate, multe spatii de depozitare si o personalitate aparte a casei conferita printr-o paleta cromatica in nuante vii si contrastante cu albul general.

Texturile si culorile contrastante adauga profunzime si caracter fiecarui spatiu in parte. Accentele de galben, turquoise si verde confera tridimensionalitate si o nota joviala spatiului, in timp ce nuantele deschise ale peretilor amplifica vizual incaperile.

Locuinta de 140 de metri patrati din Mogosoaia, are doua niveluri, zona de zi de la parter si zona de noapte de la etaj fiind separate de scara amplasata in holul de intrare.

Parterul este compus dintr-un living spatios cu loc de luat masa integrat, o bucatarie functionala si o baie generoasa. La etaj sunt dispuse cele doua dormitoare ale copiilor, baia comuna, dormitorul matrimonial cu dressing si baie proprie.

Zona de zi si in special livingul este considerat inima casei si a fost amenajat cu mare atentie la detalii. “Nuantele neutre – alb, stejar natur si gri – sunt condimentate de accentele in culori vii – galben, verde si turcoaz. Toata mobila este atent plasata in punctele cheie ale camerei astfel incat camera te invita la relaxare din orice unghi. Alternanta dintre plin si gol creeaza un efect dinamic, iar corpurile de iluminat si micile detalii decorative intregesc o atmosfera cosy a camerei.”

Corpurile de iluminat completeaza atmosfera relaxanta a casei si contribuie la eleganta generala a acesteia. “Dormitoarele copiilor sunt proiectate in acelasi stil fresh, dar contureaza o lume imaginara de basm pentru cei mici, folosind culori pline de viata.

Culorile predominante sunt albastru – cer pentru baietel, si roz pastel pentru fetite. Cromatica rezultata creeaza o atmosfera plina de bucurie, entuziasm, curaj si optimism.”

Au investit aproximativ 45000 de euro in amenajarea care a durat 8 luni. O mare parte din mobilier a fost realizat la comanda, proiectat special pentru fiecare colt al locuintei.

Gresia, faianta si obiectele sanitare au fost achizitionate de la Delta Studio iar parchetul de la Promac. Restul pieselor de mobilier si decoratiunile au fost alese de pe siteurile TheHome si Vivre.

Arhitecti: ARHITECT.O

Fotografii: Dan Călin

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole