Amenajare moderna in nuante calde – apartament de 2 camere din Cluj

Locuinta este compusa dintr-o zona comuna living-dining-bucatarie, cu acces dirct din holul de intrare, un dormitor, baie si un mic birou.

Bucatarie open space crem cu zona de luat masa
Deschide Galeria

“Apartamentul are putin peste 43 mp, dar compartimentarea a facut posibila separarea cu usi de sticla a unei incaperi careia i-am dat rolul de camera de copil/birou/camera de oaspeti si in care am reusit sa incorporam un pat de zi extensibil, un dressing cu usi glisante placate cu oglinda pentru impresia de spatiu mai mare si un TV deasupra caloriferului mascat” – ne povesteste Andreea Ventzel, designer de interior in echipa Makeitlivable.

Pe langa cei 43 de metri patrati interiori, locuinta mai dispune de 6 metri de balcon, amenajat modern, cu doua fotolii comode de exterior, perfecte pentru o seara relaxanta sau pentru a savura cafeaua dimineata.

Desi are dimensiuni minime, zona delimitata pentru birou reuseste sa incorporeze cu succes mai multe functiuni si in acelasi timp sa se integreze armonios in intreaga amenajare; peretele de sticla asigura o comunicare eficienta cu restul spatiului. Draperia propusa de designeri asigura intimitate spatiului si o separare eficienta a celor doua zone.

Bucataria a fost dotata cu electrocasnice incorporabile. Designerii au optat pentru folosirea unor culori deschise, care fac spatiul sa para mai luminos, in timp ce accentele de lemn aduc un plus de textura intregii amenajari.


Covorul gri deschis amplasat in living creeaza un contrast elegant cu caldura nuantelor de bej si lemn. Parchetul de tip Herringbone adauga un aer sofisticat amenajarii si pune in valoare piesele de mobilier si detaliile proiectului.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole