Amenajare moderna intr-un apartament de 75 metri patrati

Va invitam sa vizionati un apartament de 75 de metri patrati, cu o amenajare rafinata ce imbina designul modern si piese clasice. 


Deschide Galeria

Apartamentul apartine unui cuplu tanar si este impartit distinct in doua zone: cea de zi si cea de noapte. 

Zona de zi inglobeaza spatiul bucatariei si livingul alaturi de locul de luat masa. Designul este unul minimalist, cu cateva insertii clasice. Clasicul este scos in evidenta in primul rand de ceasul de perete care desparte livingul de zona de luat masa. 

Clasicul romantic este prezent in zona de living in zona ferestrelor unde au fost amplasate perdele si draperii ce contribuie la difuzia luminii in camera.

Canapeaua este in aceleasi tonuri de gri ca si tapiseria scaunelor din dining, iar pentru cateva pete de culoare s-au folosit perne galbene.

Bucataria este delimitata de zona de luat masa printr-o insula multifunctionala. Mobila este creata dintr-un MDF alb-gri care se regaseste si in biblioteca din living. Hota tip tub atrage privirile fiind parca un element de design mai mult decat functional. Bucataria beneficiaza de multe spatii de depozitare si de spoturi, ceea ce face gatitul mai facil.

Zona de noapte inglobeaza un dormitor matrimonial, un birou si o baie. Designul dormitorului matimonial preia cromatica abordata in restul amenajarii. Capitonarea peretelui din spatele patului si folosirea unei mochete albe dintr-un material moale sporeste ideea de confort.

Biroul este amenajat modern in spirit clasic. Fotoliul Chesterfield si corpul de iluminat Foscarini imprima decorului eleganta si rafinament.

Baia generoasa are atat o cabina de dus, cat si o cada. Oglinzile sunt formate din 5 parti pentru a oferi impresia de spatiu. Lavoarul generos incadreaza perfect sertarele de depozitare.

Urmariti fotografiile din galerie pentru a admira detaliile acestei amenajari realizate cu mult stil.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...