Amenajare moderna la malul Marii Negre

O atmosfera relaxata, eleganta, culori inspirate de natura inconjuratoare si accente de decor rafinate: le regasim intr-un apartament din cadrul unui complex rezidential din Mamaia Nord, amenajat intr-un timp record de  designerul Anca Badoiu.

living cu televizor si leagan de interior
Deschide Galeria

“Proprietarul a dorit sa integrez in amenajare 2 corpuri de mobilier pe care le-am transformat in comoda tv montand-i picioare din inox periat, facute la comanda  si dulap de prosoape pe hol langa baie.”

Acest apartament se dorea a fi o locuinta de vacanta de inchiriat in regim hotelier, astfel incat santierul inceput pe 15 aprilie avea termen de fializare la sfarsitul lunii mai. Multumita atentiei la detalii,  organizarii si implicarii echipei, apartamentul a putut fi gata la 1 iunie 2021 pentru inaugurarea noului sezon.  

Pentru a se incadra in timpul limitat avut la dispozitie, designerul a ales sa propuna piese de mobilier aflate in stocul magazinelor de profil, pentru a completa armonios piesele deja existente apartinand proprietarului.  “Lampadarul de lângă pat aparține proprietarului cumpărat din Italia, astfel toată amenajarea a gravitat in jurul obiectelor personale.”

Cei 46 de metri patrati ai locuintei sunt dispusi intr-un open space primitor ( bucatarie, living, zona de luat masa), hol, un dormitor si baia. Apartamentul a  fost preluat de la dezvoltator cu finisajele montate ( gresie, faianta, parchetul, baia utilata); astfel, s-a acordat o atentie sporita personalizarii spatiului  prin mobilare, cateva accente de vopsea decorativa si toate decoratiunile si accesoriile prezente, incadrandu-se intr-un buget de 8000 de euro.

Amenajare realizata de Anca Badoiu

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole