Amenajare Modernă: O casă de vis pentru o familie tânără

În căutarea unui cămin perfect pentru o familie tânără, un proiect deosebit de casa de 100 mp a văzut lumina zilei. O reprezentare sublimă a designului modern, această locuință din Oradea demonstrează că stilul și funcționalitatea pot merge mână în mână. 

Deschide Galeria

Locuința, dispusă pe un singur nivel, îmbină cu măiestrie stilul modern cu accente industriale în zona de living și dining, în timp ce dormitorul se mândrește cu atingeri clasice. Accentul pus pe crearea unei armonii între diferitele spații ale casei și maximizarea potențialului fiecărei zone face ca această casă să fie nu doar estetic plăcută, dar și incredibil de practică. După cum spun Susanna Utbult și Jenny Jonsson, „When you take care of your home, you take care of yourself.”

Planul casei este bine gândit, cuprinzând un living deschis cu zonă de dining și bucătărie open space, un dormitor principal, o cameră destinată copilului, un birou și două băi spațioase. În ciuda complexității designului, durata de implementare a proiectului a fost de doar 10 săptămâni, datorită unei colaborări strânse și eficiente între echipele implicate. Estetica este definită de o paletă cromatică neutra, în care culorile lemnului se combină armonios cu albastrul din zona de living și cu rozul din dormitor. Mobilierele, concepute și realizate exclusiv pe comandă, provin de la Mobila Terra din Oradea.

De asemenea, accentele luminoase și detaliile electrice au fost posibile grație partenerilor de la DHElectric System. În ceea ce privește finisajele, gresia și faianța au fost selectate din gama oferită de Tubadzin.

Ce transformă această casă într-o operă de artă sunt atenția meticuloasă la detalii și nivelul înalt de calitate. Totul este amenajat astfel încât să ofere o imagine stilistică coerentă și să asigure o circulație fluidă în interiorul locuinței.

Proiectul este semnat de talentata Ramona Bunoaica de la Armonia Design, iar bugetul alocat acestui vis realizat a fost de 50.000 de euro. În concluzie, această casă modernă este o dovadă clară că visele devin realitate când pasiunea, expertiza și colaborarea vin împreună.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole