Amenajare moderna pentru un apartament de 3 camere locuit de o familie tanara

Pentru astazi ne oprim la un apartament de 3 camere locuit de o familie cu 2 copii. Tinerii parinti au apelat la serviciile unui designer, a carui sarcina principala a fost obtinerea unei amenajari moderne dar in aceasi timp functionala. 

Deschide Galeria

Putem observa un design liniar, minimalist bazat pe forme clare si drepte acompaniat de cateva elemente decorative, precum perne, corpuri de iluminat si tablouri artistice, menite sa ofere originalitate si personalitate spatiului.

Zona de zi

In living s-a optat pentru un coltar spatios, responsabil pentru obtinerea confortului dorit, o masuta de cafea si o mobila de perete supradimensionata in care este inclus si televizorul. Pentru a castiga mai mult spatiu de depozitare, dulapurile au fost montate pana in tavan, optimizand astfel spatiul si pe verticala.

Bucataria este open space si formeaza un tot unitar cu living-ul si zona de luat masa. Electrocasnicele incorporate aduc un plus de unitate vizuala pe intreg ansamblul. Zona dintre dulapurile superioare si cele inferioare, aferenta blatului de lucru, este acoperita cu un panou de sticla, obtinandu-se astfel un aspect modern.

Dormitorul matrimonial pastreaza linia si simplitatea amenajarii prin accente subtile de galben strecurate printre nuantele de gri si maro, accentuate de albul mobilierului si de lumina naturala. Depozitarea este incastrata pe peretele cu patul, in dulapuri fara manere (se deschid prin sistem push), deasupra zonei de dormit. Provizoriu in dormitor a fost integrat si patutul unui nou membru al familiei. Pentru dormitorul copilului designerul foloseste accente de albastru si galben pe un fundal predominant alb, conturand astfel un decor vesel, primitor si intim.

Spatiul nu foarte generos din baie este motivul cromaticii alese, alb in contrast cu negru, un truc prfect pentru un efect de largire al acestuia, efect care a fost realizat si cu ajutorul unui iluminat adecvat.

Amenajarea de astazi pastreaza un excelent echilibru intre functionalitate si estetic. Speram sa te inspire si pe tine!

Designer: Interior art studio

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole