Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de amenajare pentru un spatiu mic, unde veti gasi cu siguranta o multime de idei de pus in aplicare. Vorbim de o garsoniera cu o suprafata de 33 mp amenajata pentru un tanar care locuieste singur.

Deschide Galeria

Marea provocare a acestui proiect si principala cerinta a tanarului, a fost crearea unui loc de dormit fara a renunta la living. Designerul care a preluat amenajarea, a optat pentru delimtarea celor doua zone, la grilaje din lemn, o solutie moderna care in acelasi timp este si o varianta avantajoasa avand in vedere spatiul mic.

Accentele de portocaliu si nuantele de albastru ne intampina la tot pasul ceea ce ofera unitate si continuitate intregului spatiu. Putem spune ca aceasta cromatica ajuta la obtinerea unui interior echilibrat ce exprima masculinitate.

Living-ul desi este mic, dispune de tot ce este necesar pentru o zona in care sa te
relaxezi, inclusiv spatii de depozitare. Corpurile de iluminat sunt prezente in toate zonele si reusesc sa creeze o atmosfera linistita, punand in evidenta in acelasi timp elementele decorative. 

Zona de dormit iese din tipar prin peretele accent creat cu ajutorul tapetului cu imprimeu de vegetatie tropicala. Reuseste sa aduca un plus de prospetime, culoare si un echilibru din punct de vedere estetic. Patul, cu o latime de 180 cm are la randul lui spatii de depozitare, folosite in special pentru lenjerie.

Bucataria este explorata functional prin amplasarea mobilierului pe doua laturi (si pana in tavan) obtinandu-se astfel spatiu si pentru restul pieselor de mobilier pe care tanarul si l-e dorit in aceasta incapere (o masa si o canapea). Tapetul cu motive vegetale este prezent si aici reusind sa aduca un plus de personalitate.

Designer: Svoi Design

Te-ar putea interesa

Articole noi