Amenajare moderna si luminoasa intr-un apartament de 39 mp

Apartamentul de astazi ne demonstreaza ca utilizarea acccentelor subtile de culoare pot face minuni intr-o amenajare dominata de alb. 

Deschide Galeria

In urmatorul apartament de 2 camere, micile accente de culoare folosite in obiectele de decor sau in textile contribuie la animarea intregii amenajari. Te invitam sa afli mai multe idei utile pe care le poti folosi cu succes si in locuinta ta. 

Amenajarea este conturata intr-un apartament de 39 metri patrati in care designerii mizeaza pe un interior luminos si modern, cu elemente de decor din lemn care aduc un plus de caldura si confort. 

Spatiul de zi include bucataria, un mic dining si o zona de living, destinat conversatiilor sau relaxarii, formand impreuna un tot unitar armonios. Vizual, aceste zone sunt delimitate printr-o portiune de mobilier inclusa in bucatarie. Aceasta poate fi o idee foarte buna daca amenajarea camerei tale de zi este in plan deschis, precum cea de aici. 

Paleta cromatica este dominata de alb si de esente de lemn natur. Pe acest fundal au fost integrate accente subtile de culoare in obiectele de decor. Albul le ajuta sa iasa in  evidenta, iar spatiul pare astfel mai vesel datorita acestei combinatii.

Altfel, livingul este dotat minimal cu o canapea, doua masute de cafea, o zona pentru TV si un corp de mobilier construit in continuarea acesteia care include o biblioteca deschisa si un corp dotat cu usi. Diversitatea corpurilor de iluminat: incastrate, suspendate sau aplicate pe tavan asigura un iluminat artificial optim general, dar si de accent. 

In dormitor, este amenajat si un spatiu de lucru cu birou in apropierea ferestrei. Tot aici, designerul a gandit o zona de depozitare generoasa in apropierea patului. Accesul spre terasa este acoperit cu perdele, iar draperiile asigura un somn confortabil. Dormitorul urmeaza linia unui decor minimalist, albul fiind predominant. Textilele in nunate de gri si placile din stejar natur din spatele patului echilibreaza cromatic acest spatiu care invita la odihna si relaxare. 

Si in baie regasim aceeasi amenajare moderna, cu benzi LED care scot in evidenta piesele de mobilier.  

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole