fbpx

Amenajare moderna si luminoasa intr-un apartament de 39 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Apartamentul de astazi ne demonstreaza ca utilizarea acccentelor subtile de culoare pot face minuni intr-o amenajare dominata de alb. 

Deschide Galeria

In urmatorul apartament de 2 camere, micile accente de culoare folosite in obiectele de decor sau in textile contribuie la animarea intregii amenajari. Te invitam sa afli mai multe idei utile pe care le poti folosi cu succes si in locuinta ta. 

Amenajarea este conturata intr-un apartament de 39 metri patrati in care designerii mizeaza pe un interior luminos si modern, cu elemente de decor din lemn care aduc un plus de caldura si confort. 

Spatiul de zi include bucataria, un mic dining si o zona de living, destinat conversatiilor sau relaxarii, formand impreuna un tot unitar armonios. Vizual, aceste zone sunt delimitate printr-o portiune de mobilier inclusa in bucatarie. Aceasta poate fi o idee foarte buna daca amenajarea camerei tale de zi este in plan deschis, precum cea de aici. 

Paleta cromatica este dominata de alb si de esente de lemn natur. Pe acest fundal au fost integrate accente subtile de culoare in obiectele de decor. Albul le ajuta sa iasa in  evidenta, iar spatiul pare astfel mai vesel datorita acestei combinatii.

Altfel, livingul este dotat minimal cu o canapea, doua masute de cafea, o zona pentru TV si un corp de mobilier construit in continuarea acesteia care include o biblioteca deschisa si un corp dotat cu usi. Diversitatea corpurilor de iluminat: incastrate, suspendate sau aplicate pe tavan asigura un iluminat artificial optim general, dar si de accent. 

In dormitor, este amenajat si un spatiu de lucru cu birou in apropierea ferestrei. Tot aici, designerul a gandit o zona de depozitare generoasa in apropierea patului. Accesul spre terasa este acoperit cu perdele, iar draperiile asigura un somn confortabil. Dormitorul urmeaza linia unui decor minimalist, albul fiind predominant. Textilele in nunate de gri si placile din stejar natur din spatele patului echilibreaza cromatic acest spatiu care invita la odihna si relaxare. 

Si in baie regasim aceeasi amenajare moderna, cu benzi LED care scot in evidenta piesele de mobilier.  

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...