Amenajare pentru 65 mp care surprinde prin abordarea curajoasa si buna dispozitie

De cele mai multe ori, paleta cromatica aleasa pentru amenajarea apartamentului reflecta propriile gusturi si trasaturi de personalitate ale beneficiarului. Mai mult, intreaga atmosfera a viitoarei amenajari va fi influentata de mixul nuantelor si de contrastele de culoare alese.


Deschide Galeria

Hai sa vezi o amenajare in care suprafata mare de culoare sparge monotonia si transforma acest apartament intr-unul extrem de interesant. Pentru iubitorii de culoare care doar indraznesc sa viseze la pereti colorati si patternuri care se intind pe suprafetele extinse din dormitor, baie sau bucatarie, prezentam o amenajare care le va oferi multe surse de inspiratie. 

Suprafata de 65 metri patrati este impartita in hol, living, bucatarie, dormitor, un dressing dedicat si bucatarie, transformand astfel configuratia initiala a unui apartament cu 3 camere, in cea a unui apartament cu 2 camere. 

Pentru a pune in valoare fiecare functiune in parte, designerul s-a concentrat pe stabilirea unei identitati cromatice unitare, dar care va avea propriul decor si combinatie de nuante in fiecare dintre acestea.

Zona de zi imbina mai multe functiuni: bucataria open space, zona pentru luat masa si living-ul. Bucataria a fost delimitata de living prin modificarea unui perete care a primit ulterior rolul unei mese pentru bar si care a contribuit la o mai mare transparenta intre aceste doua spatii. Mobilarea simpla, cu fronturi din MDF albastru marin lucios in partea superioara si alb lucios in cea inferioara creeaza acel efect de spatialitate dorit de beneficiari. 

Patternurile variate de la nivelul pardoselii impreuna cu textilele si corpurile de iluminat suspendate contribuie din plin la transformarea spatiului. Trecerea dinspre bucatarie spre living este marcata prin intreruperea placilor de ceramica decorativa si inlocuirea lor cu parchetul din lemn. 

Baza cromatica neutra este foarte vizibila in zona de zi: alb cu accente de lemn sau de albastru marin. Astfel, camerele par mai odihnitoare si imbie la relaxare.

Spre zona de noapte vom gasi dormitorul matrimonial, o camera amenajata ca dressing si baia. Nuantele devin mai blande si mai deschise decat cele din living. In hol si in spatiul destinat dressing-ului apar nuante de bej sau gri ce contrasteaza cu mobilierul alb. Dormitorul este odihnitor datorita nuantelor de albastru folosite. Aici a fost realizata si o zona destinata biroului, cu mobilier care se intinde pe intreaga lungime a peretelui si care primeste lumina naturala din abundenta. 

Aspectul vesel si designul contemporan continua si in baie, acolo unde a fost creat un joc de culoare intre placile de ceramica de inspiratie orientala si albastrul peretilor. 

Un apartament de 65 metri patrati care ne surprinde prin abordarea curajoasa si buna dispozitie. Speram sa fie si pe gustul tau si sa iti ofere multa inspiratie! 

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...