Amenajare remarcabila in stil clasic din Constanta

Am ales pentru astazi sa iti prezentam o locuinta remarcabila din Constanta, un apartament de trei camere, amenajat in stil clasic de catre designerii de la Interior Store.

Deschide Galeria

Pornind de la preferintele clientilor pentru interioare clasice, elegante si rafinate, s-a conturat un spatiu cu detalii spectaculoase prin calitatea materialelor si a accesoriilor integrate.

Tinand cont de clima din aceasta zona, s-a optat pentru pardoseala din placaj ceramic in intreaga locuinta. Finisajul placilor aminteste de textura si culoarea lemnului, fiind in ton cu piesele de mobilier. Pentru pereti s-au folosit nuante calde, echilibrand tonalitatile cromatice dezvoltate in amenajare. In zona de zi s-a dorit o accentuare printr-o vopsea decorativa care sa puna in valoare obiectele de arta detinute de beneficiari.

Apartamentul propune o zona de hol generoasa, un living cu dining, bucatarie, dormitor matrimonial si un birou. Lungimea holului a permis amenajarea a doua spatii incapatoare de dressing, inchise cu usi lamelare.

Zona de zi se bucura de o suprafata vitrata mare, beneficiind astfel de multa lumina naturala. De aceea, s-a dorit amenajarea diningului ca functiune de sine statatoare in perimetrul acestor ferestre, delimitata de o arcada.

Spatiul aferent livingului a fost amenajat cu un mobilier suspendat din lemn masiv, intr-un stil clasic reinterpretat, care sa imbine intr-un mod elegant frumusetea designului clasic cu necesitatile actuale. Zona de conversatii este reprezentata prin cele doua canapele cu brate curbate si tapisate cu catifea verde; accesoriile completeaza stilul creat intr-un mod coerent (vezi corpurile de iluminat si decoratiunile).

Pentru dining a fost achizitionata o masa extensibila ovala, cu scaune realizate de asemenea din lemn masiv si tapisate cu material textil crem si catifea verde. Comoda din zona de dining face legatura cu mobilierul din living, fiind accesorizata cu multe piese decorative elegante.

Bucataria a fost proiectata astfel incat sa fie functionala, sa asigure spatiile necesare pentru gatit si depozitare, fara a uita de latura estetica. Astfel, designul mobilierului merge pe aceeasi linie dezvoltata in intreaga amenajare. Finisajele bucatariei, placajele ceramice de inspiratie romantica, accesoriile si decoratiunile folosite au transformat bucataria intr-un spatiu intim si foarte indragit de proprietari.

Dormitorul pastreaza si el liniile elegante ale intregii locuinte, formele rotunjite si materialele naturale regasindu-se si in aceasta camera. Patul matrimonial iese in evidenta prin tablia tapitata cu un material Bordeaux, fiind accesorizat cu o cuvertura din catifea verde. De remarcat si bancheta decorativa din lemn cu aceeasi tapiserie Bordeaux.

Biroul este zona in care beneficiarii locintei petrec mult timp. De aceea, si acestui spatiu i-a fost acordat importanta cuvenita prin piese elegante de mobilier masiv. Uneori acest spatiu este folosit ca dormitor pentru oaspeti, de aceea vom gasi aici si o canapea extensibila.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole