Amenajare simpla, dar placuta in acest apartament

Pentru aceasta amenajare, designerul a gandit o abordare simpla, in spiritul stilului scandinav, cu cateva accente de culoare.

Deschide Galeria

Spatiul amenajat este un apartament de 3 camere. Accentul s-a pus pe crearea de zone functionale, cu note personale pentru fiecare camera in parte.

Zona de zi a fost conturata minimal pentru a pastra camera cat mai aerisita. S-au folosit nuante neutre, deschise care contureaza un ambient placut, calduros. Intrucat bugetul a fost unul restrans, cele cateva piese de baza care se gasesc in living au fost achizitionate de la IKEA. Aceasta abordare sumara lasa loc beneficiarilor sa adauge ulterior corpuri suplimentare in functie de nevoile lor.

Accentele de culori precum galbenul imprima veselie si dinamica incaperii, in special in spatiul bucatariei. Si amenajarea de aici urmeaza aceeasi linie simpla, cu mobilier dispus liniar si fronturi alb cu galben. Corpurile din partea superioara sunt albe pentru a pastra luminozitatea incaperii, iar cele principale vin cu front galben-mustar, in tonul nuantelor draperiei. Ambientul creat este unul cald, primitor, iar motivul vegetal sub forma decoratiunilor completeaza decorul intr-un mod placut si firesc, tinand cont de destinatia incaperii.

Si in dormitor, amenajarea pastreaza acelasi stil minimal, cu mult alb si insertii discrete de griuri si imprimeuri. Dulapul si comoda cu sertare asigura spatiile de depozitare pentru haine. Folosind un tapet cu forme geometrice, s-a reusit conturarea unui perete-accent placut in spatele patului, atragand privirea odata intrat in camera. Pentru cel de-al doilea dormitor, s-au folosit aceleasi nuante neutre cu tuse de culoare care inveselesc decorul. Si in baie s-a mizat pe tonul functional, iar albul precum si nuantele de crem si bej, descriu o amenajare simpla, dar placuta.

Design: Flatforfox

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole