Amenajare simpla si functionala intr-un apartament de 2 camere

Spatiul despre care iti vorbim azi a fost amenajat de biroul de arhitectura Kodo din Polonia. Pentru acest apartament de 2 camere designerii si-au propus o abordare simpla intr-un stil actual, minimal. Au folosit mult alb pe care l-au echilibrat cu esente de lemn natur, de la pardoseala pana la mobilier. A rezultat astfel un design contemporan, simplu si functional. 

Deschide Galeria

Pentru zona de living, mobilarea este compacta, fara insa a agresa vizual incaperea. Alegand piesele de baza, canapea, corp de biblioteca si o masuta de cafea, s-a reusit o optimizare a spatiului avut la dispozitie.

Trecerea spre bucatarie se face discret prin amenajarea unui mic spatiu de dining. Bucataria comunica direct intrucat nu exista delimitare intre functiuni. Suprafata dedicata gatitului este mica, dar compacta. Pentru a optimiza suprafata, s-a optat pentru o dispunere liniara cu corpuri inalte pana in tavan. Totul este incorporat si unitar gandit. Designul mobilierului este simplu, iar electrocasnicele incorporate. Benzile LED montate sub dulapuri asigura un iluminat de accent necesar pentru zona blatului de lucru.

Si in dormitor a fost continuata ideea tonurilor neutre si a designului functional. Intr-o nisa au fost incastrate dulapurile pentru haine. Pentru baie, designerii au mizat pe o abordare mai indrazneata folosind griuri si accente de negru si galben.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole