fbpx

Amenajare moderna pentru un studio de 34 mp locuit de un cuplu tanar

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru astazi am ales sa va prezentam o amenajare ce are configuratia unui apartament cu o singura camera. Un spatiu de 34 mp a carui amenajare a fost gandita sa ofere un echilibru intre functional si estetic.

Deschide Galeria

Dorintele celor doi tineri s-au rezumat la esential: un interior luminos, cu spatii de depozitare eficiente si introducerea unor elemente si accesorii care sa reflecte si sa rezoneze cu personalitatea lor.

Predomina o cromatica neutra deschisa, cu texturi de lemn si cu materiale atent alese ce dau posibilitatea remarcarii unui camin cald si placut. Designerul reuseste sa “stoarca” confortul si utiliatatea la un nivel ridicat in ciuda unui spatiu foarte mic.

Pentru separarea vizuala a functiunilor s-a optat pentru usi din sticla glisante, optimizand astfel la maxim spatiul. Lumina reflectata preia coloristici si texturi diferite reusind sa adauge o imagine de ansamblu placuta. 

Bucataria este lunga si ingusta cumunicand direct cu holul iar mobilierul dispus pe o singura latura cu electrocanicele incorporate. Chiar daca mobila este gri, albul panoului de sticla, al tavanului si al blatului de lucru reusesc sa ofere luminozitatea necesara si sa creeze impresia de spatialitate. Ordonat si compact, spatiul respira si nu lasa impresia de aglomerat.

Living-ul si dormitorul se contopesc iuntr-o singura camera iar elementul cheie este canapeaua extensibila, multifunctionala ce se transforma cu usurinta intr-un pat dublu de mijloc. Restul mobilierului din camera este adaptat spatiului: o masuta practica cu rotile si o mobila de perete. Un interior curat, simplu cu o schema de culori neutra: gri-maro, bej-auriu, alb si albastru, cutexturi de lemn si sticla. Atmosfera este una primitoare, calda, cu multa lumina naturala, gratie ferestrelor inalte.

Dorinta beneficiarior de a exprima pasiunea pentru calatorie este materializata prin cele doua tablouri mari. Zona de zi se extinde si in balcon, un loc integrat frumos in locuinta, special pentru a te relaxa, a lua micul dejun si a medita.

Designul baii este unul modern, minimal, cu cromatica deschisa bazata pe alb in combinatie cu crem, maro pentru a spori senzatia de spatialitate. Simpla, aerisita dotata cu strictul necesar baia respecta principiile intregului apartament: functionalitate si armonie.

 

Designer: Sergei Savateev

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...