Iata un apartament de 77 metri patrati frumos si creativ amenajat! Culorile, designul actual alaturi de toate detaliile decorative descriu un spatiu vesel, tineresc, caminul perfect al unei familii tinere cu un copil.

Amenajarea te surprinde aproape la orice pas; din hol, pana in living, bucatarie sau dormitor, spatiul este presarat cu finisaje, decoratiuni si abordari inedite care personalizeaza apartamentul  intr-un mod original. Urmareste fiecare imagine in parte si le vei remarca cu siguranta!

Spatiul apartamentului este reconfigurat ca unul de trei camere, pentru a integra si camera copilului. In rest, vom intalni functiunile clasice, optim conturate pentru nevoile beneficiarilor. Paleta de culori variaza, de la o baza neutra cu alb, griuri si esente de lemn, la accente tari de albastru, galben sau oranj.

Camera de zi este un spatiu care primeste multa lumina naturala. Astfel, designerul a mizat pe acest detaliu atunci cand a reconfigurat apartamentul. Bucataria, aflata acum in capatul opus al ferestrei primeste parte din aceasta lumina, permitand o abordare mai indrazneata la nivelul cromaticii. Vei intalni aici albastru si placi decorative colorate care scot din banal amenajarea bucatariei. O atentie deosebita a fost acordata iluminatului artificial. Pentru ca fiecare zona din apartament sa fie pusa in valoare, designerul a prevazut diferite surse de iluminat, de la spoturi incastrate, pana la aplice si corpuri suspendate pentru accentuarea unui detaliu.

Trecerea intre camera de zi si bucatarie o face discret zona de luat masa, un spatiu evidentiat printr-un corp tip glasvand cu oglinzi de o parte si tablouri de diferite marimi de cealalta parte. De neratat este si corpul de iluminat! Prin pozitionarea oglinzilor s-a creat o iluzie de largire a spatiului, ele reflectand totodata si parte din lumina. De retinut acest truc!

Bucataria se afla intr-un soi de capat de perspectiva, de aici si dorinta de a crea un spatiu atragator si vesel prin culori si imprimeuri. Zona frontala, cea vizibila din living nu are dulapuri in partea superioara, ci doar placile decorative ca un brau separator si trei suspensii negre, simetric dispuse. Contrastul iti atrage imediat privirea, iar efectul este cel scontat.

Mobilierul este dispus pe trei laturi, fiecare aferent unei zone de lucru: partea destinata gatitului, cu plita si hota, apoi zona de spalat cu chiuveta si apoi cea destinata depozitarii, cu frigderul, acesta fiind incorporat, ca de altfel, toate electrocasnicele.

In living, s-a conturat un spatiu cu usoare influente industriale, fara a parea rece si neprietenos. Din contra, canapeaua decorata cu multe perne colorate imprima un sentiment de confort. In spatele ei, au fost integrate doua corpuri tip cuburi de lemn simetric dispuse. Conceptul cadrului metalic care le sustine este preluat si la nivelul masutei de cafea, al corpului de sub televizor sau chiar al ramelor pentru oglinzi.

Dormitorul matrimonial este destul de restrans, dar amenajarea pare sa compenseze pentru acest neajuns. Zona-accent conturata in jurul patului, tablia tapitata,  lampile negre suspendate si mai ales noptierele ne introduc intr-un spatiu personal, original abordat.

Camera copilului vine cu accente de galben in contrast cu tonuri cuminti de gri. Paleta de culori si imprimeurile vesele te binedispun. Si aceasta incapere se bucura de multa lumina naturala.

Jocul cromatic nu se opreste aici. Cele doua bai ne bucura din plin privirea cu accente puternice de albastru si oranj. Baia principala este mai potolita printr-o imbinare echilibrata de albastru si alb, cu baza de gri la nivelul pardoselii. Placile hexagonale dispuse voit haotic au rolul sa distraga privirea de la dimensiunile reduse ale incaperii. Cat despre baia de serviciu, destinata doar toaletei, oranjul face toata atmosfera.

Acest spatiu vesel, colorat, tineresc este propunerea noastra prin care ne dorim sa-ti stimulam imaginatia si creativitatea. Integrate cu grija, elementele acestei amenajari te surprind placut si te conduc pas cu pas intr-un interior inedit prin alaturarile create.

Proiect realizat de OM Interior Design

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!