Amenajare vesela si colorata intr-un apartament de 3 camere

Apartamentul despre care vorbim astazi ne-a atras atentia prin culorile si imprimeurile care invioreaza intreaga amenajare. Este spatiul locuit de o familie de 3 membri care si-au dorit o abordare functionala, cu zone luminoase si decor vesel pe masura personalitatii lor. Iata ce a iesit.

Deschide Galeria

Cu o configuratie de apartament cu 3 camere, spatiul a permis ca fiecare zona sa fie bine exploatata si pusa in valoare, dormitoarele, in mod special, avand dimensiuni generoase.

Zona de zi

Zona de zi se contureaza in jurul bucatariei si al livingului, fiecare fiind o camera de sine statatoare, dar comunicand direct prin eliminarea usilor. Deschizand cele 2 incaperi, spatiul de zi, impreuna cu holul, formeaza un tot unitar.

Bucataria este, fara doar si poate, inima acestei case, mesele luate impreuna fiind importante pentru toti ai casei. De aici si locul conturat in spatiul bucatariei, personalizat si pus in valoare ca o zona distincta de cea destinata gatitului. Tapetul cu imprimeu vesel colorat, corpul de iluminat si bancuta compun decorul locului de luat masa intr-un mod foarte placut. De cealalta parte a bucatariei, amenajarea pastreaza un ton echilibrat, cu mobilier alb, lucios si un design simplu pentru a balansa explozia de culoare dezvoltata in spatiul destinat meselor. Electrocasnicele sunt incorporate, iar configuratia in forma de L ofera spatii de depozitare suplimentare atat in partea superioara a bucatariei, cat si in partea inferioara a dulapurilor principale.

Mergand inspre living vom intalni aceeasi tematica a culorilor. 2 tipuri de tapet decoreaza peretii paraleli, imprimeurile fiind bine alese pentru o zona de zi. Cromatica invioreaza ambientul, iar fereastrele permit o cantitate mare de lumina naturala, punand in evidenta nuantele de galben, albastru si verde. Piesele de mobilier sunt minimale, cu o canapea, fotoliu, masuta de cafea si corp de biblioteca ce incorporeaza si televizorul. Canapeaua albastra atrage in mod special atentia.

Dormitoarele

In zona de noapte, amenajarea urmeaza tiparul cromatic dezvoltat in prima parte a locuintei. Dormitorul matrimonial a fost extins in balcon unde a fost conturata o zona de lucru cu birou. Culorile folosite merg spre tonuri mai reci, de mov, dar cu acelasi motiv jucaus al tapetului folosit in mod surprinzator pe 2 pereti ai camerei si nu doar pe unul. Corpul de iluminat alaturi de benzile LED ofera un iluminat general intregii camere, iar veiozele completeaza cu cel ambiental.

Camera copilului urmareste aceeasi linie a unui spatiu functional, cu accente de culoare. Dulapuri, spatiu pentru birou, pat suspendat cu o canapea mica la baza si decoratiuni ce amintesc de pasiunea baiatului pentru sport.

Ne place cum a fost abordat acest apartament de 3 camere si speram sa te inspire si pe tine prin ideile intalnite aici. Spor la amenajat!

Sursa foto: artidom

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole