Amenajare vesela si moderna pentru un apartament de familie din Bucuresti

O familie completa poate insemna de cele mai multe ori o provocare in amenajarea unei locuinte si asta pentru ca, este absolut necesar ca rezultatul final sa prezinte povestea beneficiarilor intr-un mod cat mai artistic si mai fidel personalitatii fiecarui membru in parte.

Deschide Galeria

Arhitectii de la Pure Mess ne prezinta transformarea unui apartament de familie, cu o suprafata de 80 de metri patrati, a carui amenajare contureaza o atmosfera primitoare, relaxanta si echilibrata.

In ceea ce priveste cromatica, se opteaza pentru o imbinare de nuante neutre si culori calde, simboluri ale prospetimii si naturaletii. La acestea se adauga lemnul, cadrele metalice si caramida, componente ce geometrizeaza aspectul locuintei fara a ii da insa rigiditate.

Minimalismul si functionalitatea sunt caracteristici de baza ale living-ului, unde simetria dispunerii mobilierului compus dintr-o biblioteca si o un coltar face ca spatiul sa se prezinte perfect din punct de vedere estetic si practic. Accentele de galben si accesorizarea murala artistica dau posibilitatea living-ului de a deveni acel loc destinat relaxarii si socializarii intr-un mod cat mai calitativ.

Izolata de living cu ajutorul unui perete din sticla, bucataria se lasa admirata in totalitate chiar daca de data aceasta nu mai vorbim despre un open space. Liniile simple ale mobilierului si verdele pastelat sunt detaliile care adauga prospetime incaperii. Luminozitatea este una generoasa si desi vorbim de o bucatarie pe lung, se strecoara intr-un mod cat mai functional un spatiu dedicat servirii mesei, compus dintr-o masa si doua scaune inalte, toate cu aspect modern

Exploatarea spatiului de legatura intre camere se face cu ajutorul mobilerului dedicat depozitarii, remarcandu-se astfel un dressing supradimensionat accesorizat cu oglinzi.

Dormitorul matrimonial se prezinta in culori neutre si vine cu o tematica futurista respectata de catre mobilier si distribuirea spatiilor de depozitare. 

Camera de tineret, destinata celor doi copii ai familiei, aduce in prim plan simetria, avand o imagine vesela si jucausa si respectand totodata linia amenajarii intregului apartament. Odihna si activitatile de birou sunt cele mai importante aspecte in cazul acestei camere, iar mobilierul dedicat capata o insemnatate aparte. Punctul de atractie este reprezentat de un perete pe care se poate desena cu creta si cadrul metalic al patului, fidel formei unei case stilizate, dar si cu rol functional de pastrare a intimitatii si oferirea de unicitate pentru fiecare dintre cei mici. 

Baia aduce o nota moderna atat prin simplitatea sa cat si prin design-ul minimalist si modern al mobilierului, componentelor sanitare si accesoriilor. Paleta cromatica de baza se pastreaza si in acest caz, spatiul maximizandu-se vizual.

Practicabilitatea si imaginea vesela a intregii amenajari fac ca locuinta sa vorbeasca in numele beneficiarilor sai, transmitand astfel ideea de caldura si pozitivism, caracteristici ale unei atmosfere primitoare si extrem de confortabile. 

Fotografii realizate de Andrei Tudoran

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole