Amenajare viu colorata intr-un apartament de 80 mp

Culorile vii, pastelate sunt cele care definesc aceasta amenajare. Pe un fundal complet alb, accentele de culoare au reusit sa ne impresioneze de-a dreptul. Dar hai sa vezi in detaliu cum a fost gandit acest apartament.

Deschide Galeria

Intr-o suprafata de 80 metri patrati, profesionistii care s-au ocupat de aceasta amenajare au reusit sa puna excelent in valoare spatiul. Interioarele sunt inundate de lumina naturala, iar albul reuseste sa amplifice spatiul astfel incat totul pare luminos, aerisit. Linia decorului mizeaza pe o abordare minimalista, unitara, cu suprafete netede si lucioase.

Zona de zi reuneste functiunile principale: living, bucatarie si dining, toate conturate intr-un spatiu comun, ce permite o comunicare armonioasa intre ele. Culorile au rolul de a le unifica si reda o coerenta necesara. De la roz pastel si albastru pastel pana la tonuri suave de griuri, toata paleta cromatica se echilibreaza astfel incat spatiul nu pare agasat de intensitatea culorilor, ci din contra, pare revitalizat, fresh, primavaratic, calduros.

De altfel, beneficiarii asta si-au si dorit de la renovarea apartamentului lor. Un spatiu modern, vesel, inundat de lumina.

Pentru zona de living, canapeaua albastra este in centrul atentiei, atragand orice privire atat prin culoare, cat si prin designul modular. Intensitatea albastrului pare sporita pe fundalul alb, iar culorile din jur o completeaza minunat. Diversele tuse de galben, negru sau turcoaz vin sa accentueze piesele ce definesc functiunile, cum ar fi corpurile de iluminat negre suspendate deasupra mesei. Scaunele Tolix, fiecare in alta culoare pun in valoare acest spatiu al casei – diningul.

Bucataria vine ca o prelungire a zonei de zi intr-o varianta alb-negru. Monotonia este sparta de aceleasi insertii de pasteluri, dar doar la nivelul decoratiunilor. Corpurile principale de mobilier sunt albe, cu un design minimalist si electrocasnice incorporate pentru a spori efectul unitar. Blatul negru si frontul dintre corpuri finisat cu vopsea neagra (pe care se poate scrie sau desena) confera o eleganta discreta bucatariei. si aici spatiul se bucura de lumina naturala gratie ferestrei existente. Separarea intre zone se face vizual printr-un corp tip bar.

Putinele piese de mobilier au fost realizate dintr-un lemn de nuanta deschisa, cu un aspect usor brut. Astfel, esenta de lemn imprima caldura spatiului si il face mai primitor.

Spre deosebire de vibranta zona de zi, dormitorul vine intr-un ton mult mai calmant. Diferitele tonuri de griuri, imprimeurile si mai ales texturile ne descriu o camera eleganta, ce imbie la relaxare. Tapetul cu un imprimeu in dungi are rolul de a contura o zona de accent, iar dungile verticale au rolul de a spori senzatia de inaltime a incaperii.

Si pentru ca tot suntem la capitolul rasfat, trebuie sa mentionam baia. Aici, un fototapet asezat in dreptul cazii, iti va crea sentimentul ca te afli intr-o alta lume, efectul fiind acela de profunzime si marire a spatiului. Eleganta decorului si excelenta executie per ansamblu ne face sa admiram indelung aceasta amenajare!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole