fbpx

Amenajarea biroului de acasa in stil scandinav

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Amenajarea biroului intr-o locuinta in care spatiul nu este foarte “generos” poate fi destul de solicitant. De aceea Povestea Casei va ofera un model simpatic de amenajare pe care ati putea sa-l adoptati si pentru locuinta dumneavoastra.

Deschide Galeria

Amenajarile interioare in stil scandinav au devenit o optiune din ce in ce mai utilizata de cei care doresc sa-si redecoreze locuinta, iar acest lucru nu se intampla doar in randul persoanelor din partea de nord a Europei. Stilul nordic este intotdeauna asociat cu spatii luminoase, curate si moderne, decorate cu materiale naturale, in nuante echilibrate si texturi interesante.

Biroul de lucru amenajat in interiorul locuintei este un spatiu deosebit de important, mai ales pentru cei care au posibilitatea de a lucra de acasa. Acest spatiu trebuie sa fie cat se poate de functional si sa nu distraga atentia de la lucru chiar daca este amenajat foarte aproape de sufragerie, ca in cazul de fata. Asadar, amenajarea biroului este esentiala pentru ca activitatile sa fie cat se poate de productive si sa se desfasoare intr-un mediu care sa stimuleze creativitatea.

Aceasta amenajare pare locul ideal pentru lucra de acasa: o masa foarte comoda de sticla, dar nu exagerat de comoda incat sa poti adormi cu capul pe ea inaintea respectarii deadline-urilor importante, un perete accent cu un model de tapet foarte vesel, spatii de depozitare suficiente, doua tablouri cu mesaje motivationale care nu te lasa sa uiti ideile importante, plante pentru purificarea aerului si o lampa care sa lumineze tastatura sau cartile de pe birou.

Fereastra din apropiere lumineaza foarte bine camera iar covorul cu un model in zig-zag ofera o atmosfera plina de viata. Scaunul este fix iar o perna pusa peste el ii asigura un plus de confort.

In restul camerei mai putem vedea cateva rafuri si scaune, iar pe unul din pereti se afla o oglinda decorativa sub forma de fagure. Se pare ca plantele au un rol destul de important in aceasta amenajare. Nuanta frunzelor se potriveste foarte bine atat cu vernilul care acopera rafturile de carti dar si cu nuanta metalica a dulapului.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...