Amenajarea biroului de acasa in stil scandinav

Amenajarea biroului intr-o locuinta in care spatiul nu este foarte “generos” poate fi destul de solicitant. De aceea Povestea Casei va ofera un model simpatic de amenajare pe care ati putea sa-l adoptati si pentru locuinta dumneavoastra.

Deschide Galeria

Amenajarile interioare in stil scandinav au devenit o optiune din ce in ce mai utilizata de cei care doresc sa-si redecoreze locuinta, iar acest lucru nu se intampla doar in randul persoanelor din partea de nord a Europei. Stilul nordic este intotdeauna asociat cu spatii luminoase, curate si moderne, decorate cu materiale naturale, in nuante echilibrate si texturi interesante.

Biroul de lucru amenajat in interiorul locuintei este un spatiu deosebit de important, mai ales pentru cei care au posibilitatea de a lucra de acasa. Acest spatiu trebuie sa fie cat se poate de functional si sa nu distraga atentia de la lucru chiar daca este amenajat foarte aproape de sufragerie, ca in cazul de fata. Asadar, amenajarea biroului este esentiala pentru ca activitatile sa fie cat se poate de productive si sa se desfasoare intr-un mediu care sa stimuleze creativitatea.

Aceasta amenajare pare locul ideal pentru lucra de acasa: o masa foarte comoda de sticla, dar nu exagerat de comoda incat sa poti adormi cu capul pe ea inaintea respectarii deadline-urilor importante, un perete accent cu un model de tapet foarte vesel, spatii de depozitare suficiente, doua tablouri cu mesaje motivationale care nu te lasa sa uiti ideile importante, plante pentru purificarea aerului si o lampa care sa lumineze tastatura sau cartile de pe birou.

Fereastra din apropiere lumineaza foarte bine camera iar covorul cu un model in zig-zag ofera o atmosfera plina de viata. Scaunul este fix iar o perna pusa peste el ii asigura un plus de confort.

In restul camerei mai putem vedea cateva rafuri si scaune, iar pe unul din pereti se afla o oglinda decorativa sub forma de fagure. Se pare ca plantele au un rol destul de important in aceasta amenajare. Nuanta frunzelor se potriveste foarte bine atat cu vernilul care acopera rafturile de carti dar si cu nuanta metalica a dulapului.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole