fbpx

Amenajarea biroului de acasa in stil scandinav

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Amenajarea biroului intr-o locuinta in care spatiul nu este foarte “generos” poate fi destul de solicitant. De aceea Povestea Casei va ofera un model simatic de amenajare pe care ati putea sa-l adoptati si pentru locuinta dumneavoastra.
Aceasta amenajare pare locul ideal pentru lucra de acasa: o masa foarte comoda de sticla, dar nu exagerat de comoda incat sa poti adormi cu capul pe ea inaintea respectarii deadline-urilor importante, un perete accent cu un model de tapet foarte vesel, spatii de depozitare suficiente, doua tablouri cu mesaje motivationale care nu te lasa sa uiti ideile importante, plante pentru purificarea aerului si o lampa care sa lumineze tastatura sau cartile de pe birou.
Biroul de lucru amenajat in interiorul locuintei este un spatiu deosebit de important, mai ales pentru cei care au posibilitatea de a lucra de acasa. Acest spatiu trebuie sa fie cat se poate de functional si sa nu distraga atentia de la lucru chiar daca este amenajat foarte aproape de sufrageriei, ca in cazul de fata. Asadar, amenajarea biroul este esentiala pentru ca activitatile sa fie cat se poate de productive si sa se desfasoare intr-un mediu care sa stimuleze creativitatea.
Fereastra din apropiere lumineaza foarte bine camerea iar covorul cu un model in zig-zag ofera o atmosfera plina de viata. Scaunul este fix iar o perna pusa peste el ii asigura un plus de confort.
In restul camerei mai putem vedea cateva rafuri si scaune, iar pe unul din pereti se afla o oglinda decorativa sub forma de fagure. Se pare ca plantele au un rol destul de important in aceasta amenajare. Nuanta frunzelor se potriveste foarte bine atat cu vernilul care acopera rafturile de carti dar si cu nunta metalica a dulapului.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...