Amenajarea camerei copiilor cu modele creative de tapet

Cum poti celebra frumusetea si puritatea copilariei mai bine decat in amenajarea camerei copiilor tai? Designul jucaus poate fi o adevarata sursa de inspiratie pentru creativitatea celor mici. Inventivitatea nu are limite cand vorbim de un decor special creat pentru ei.

Deschide Galeria

Am selectat astazi pentru voi modele de camere amenajate intr-un stil unic, cu design potrivit copiilor de toate varstele.

Un decor cu elefanti se va potrivi atat pentru un bebelus cat si pentru copilasul care iubeste sa coloreze si sa deseneze ore intregi in camera lui. Realizat cu ajutorul tapetului, orice amenajare devine speciala. Copiii sunt atrasi de culori si desene interesante, de aceea nu va sfiiti sa folositi motive originale si decoratiuni care sa evidentieze trasaturi speciale.

Copiii de toate varstele chiar si cei preadolescenti pot avea o camera cu un design care sa se potriveasca cu fiecare schimbare specifica varstei. Formele geometrice figureaza printre cele mai folosite tematici. Nu trebuie sa uitam aici nici combinatiile de culori puternice care joaca la randul lor un rol important in astfel de amenajari.

Personajele din desene animate se intalnesc des in camerele copiilor. O idee cu adevarat originala este sa lasati un perete liber pe care cel mic sa deseneze in voie. Evident, pentru aceasta amenajare folositi o vopsea speciala. Nu excludem aici nici vopseaua de tabla scolara care va face camera copiilor si mai distractiva.

Pana va hotariti sa porniti la cumparaturi, inspirati-va din fotografiile prezentate in galerie. Spor la decorat!  

Sursa foto: fajnodesign.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole