Exista amenajari care te surprind prin diferite elemente, prin culori, printr-o dispunere atipica, prin modificari radicale aduse configuratiei prin eliminare sau adaugare de pereti. Proiectul de astazi este unul din acestea, un apartament de 4 camere in care culorile si mai ales imprimeurile ies in evidenta la orice pas.

Spatiul este locuit de o familie cu 2 copii, o fetita de 11 ani si un baiat de 8 ani. Amenajarea casei a pornit de la un tablou (tabloul cu catelul pe care il vei regasi in bucatarie). Avand aceasta tematica setata, designerul a pornit in a contura o casa vesela, colorata, pe alocuri excentrica prin detaliile integrate. De asemenea, in amenajare se regasesc si alte tablouri din colectia familiei, precum si mici suveniruri din vacante.

Dupa cum vei observa in imaginile din galeria de mai sus, apartamentul are o personalitate aparte. Utilizarea tapetului ca element de accent transforma fiecare zona a casei intr-una speciala, de la bucatarie, pana in dormitoare. De altfel, intreaga suprafata de 104 metri patrati reuseste sa te surprinda.

Zona de zi a fost gandita ca un spatiu de reuniune a familiei, cu o canapea confortabila, o zona TV si un perete-accent conturat cu fotografii ale copiilor si parintilor. Fotoliul galben iese in evidenta atat prin design cat si prin culoare, alaturi de tapetul din jurul ferestrelor. Vei remarca si multe corpuri de iluminat, lampi de accent sau spoturi pentru o lumina generala.

Accesul in bucatarie se face direct din living, cele doua usi cu geam sablat asigurand delimitarea intre functiuni. Daca livingul ti s-a parut cuminte in abordare, bucataria vine sa aduca o infuzie de culoare si imprimeuri. Turcoazul este culoarea de baza a peretilor, iar pentru mobilier si usi s-a optat pentru alb pentru a iesi in evidenta si a echilibra cromatica. Tapetul ia locul clasicelor placi de faianta dintre corpurile de mobilier, fiind acoperit cu panou de sticla transparenta pentru protectie si o intretinere eficienta.

Aceeasi linie de amenajare o intalnim si in dormitoare. Camerele copiilor sunt vesel colorate, dar in culori potolite pentru un decor echilibrat. Din nou, tapetul il regasim in zona ferestrei, descriind punctul de interes al incaperilor. Si dormitorul matrimonial intra in aceeasi schema a detaliilor inedite, cu o utilizare extinsa a movului peste care vine contrastant un accent de galben de la nivelul patului. Adaugam si cele doua lampi suspendate deasupra noptierelor, textura usilor dulapurilor si comoda cu textura de piele, iar rezultatul nu poate fi decat unul in afara limitelor obisnuitului.

Cu ce ramanem dupa o astfel de amenajare? Cu ideea ca spatiul casei tale vorbeste despre tine si ca povestea lui este de fapt povestea ta. Te invitam sa fii curajos si sa indraznesti sa iesi din tipare, mai ales in spatiul intim din caminul tau.

Designer: Bureau17-117

Te gandesti sa reamenajezi apartamentul? Vezi ce produse poti sa achizitionezi online si ieftin!
comenteaz─â sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!