Amenajarea in stil industrial a unei locuinte mici

Satui de culoarea bej a peretilor si de portocaliul umed al mobilei, proprietarii acestui loft situat in Toronto au hotarat ca este timpul pentru o schimbare a decorului.


Deschide Galeria

Asa ca au apelat la biroul de arhitectura Red Design pentru a elabora un nou plan pentru decorarea acestei locuinte. Au dorit ca acest loft sa arate cat de poate de "aerisit" si de modern si sa aiba cu cu totul alt "vibe".

Echipa care s-a ocupat de proiect a trebuit sa demoloze tot ce s-a putut, fara a afecta structura de rezistenta a cladirii, bineinteles. Pentru ca loft-ul este situat intr-un fost depozit, camerele au fost in asa fel proiectate incat sunt mai mult lungi decat late.

Citeste si Un studio din Bucuresti plin de culoare, vesel si elegant

In acest sens s-a facut un efort pentru ca loft-ul sa para mai spatios si foarte organizat, axat pe simplitate si luminozitate.

Decorul la care s-a renuntat, format din peretii bej, mobila si parchetul din lemn de stejar, era foarte "aglomerat" si totul parea foarte sufocant. Designerii au ales sa vopseasca peretii in alb care sa puna in valoare foarte bine parchetul laminat si celelalte elemente.

Semineul este pur ornametal, acesta da o nota de caldura si un aer familial intregului spatiu de locuit. Conductele din care sunt construite rafturile dau un "vibe" industrial amenajarii. Aceste rafturi sunt ocupate cu colectiile de camere foto vintage, albume de fotografie si carti.

In amenajarea rafturilor clientii au solicitat expres ca materialele folosite sa fie lemnul si metalul. Au vrut ca loft-ul sa aiba un aer "fresh", primitor si curat. Designerii au respectat cerintele si au adougat acele cadre din conducte ale rafturilor, dar si acea conducta de ventilatie care strabate intreaga incapere.

Bucataria a fost schimbata in totalitate, mobila veche a fost inlocuita cu dulapuri de culoarea alba, cu un aspect minimalist. Baia are acelasi stil minimalist care straluceste prin simplitate si luminozitate.

Citeste si Cum arata locuinta unui cuplu de artisti​

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...