Amenajarea moderna a camerei pentru copii – 8 modele

1. Rozul, in combinatie cu usoare nuante de bej, poate fi alegerea ideala pentru a decora camera unei fetite. Este foarte important in ce proportii vor fi distribuie aceste culori. In cazul de fata rozul s-a incadrat bine in piesele de mobilier, iar acesta este pus in valoare si de nuanta calda a lemnului. Intr-un colt al camerei a fost inclusa o zona de dressing, delimitata armonios cu un tapet. Pe perete doua palete sunt puse la vedere pentru a-i aminti celui mic ca sportul este foarte important.
2. In al doilea caz avem de-a face tot cu o camera de fetite in care culoarea predominanta este rozul. S-a optat pentru un parchet simplu, fara covor, o fereastra fara perdele care lasa sa patrunda in camera multa lumina, un pat supraetajat, iar peretii au fost decorati cu modele care stimuleaza imaginatia.
3. Al treilea exemplu este reprezentat de o camera pentru baieti in care albastrul se regaseste in multe din elementele de decor. Un darts este agatat deasupra unul raft si in tot restul camerei se pot vedea jucarii. Pe jos se afla o mocheta foarte comfortabila iar patul supraetajat este pus in dreptul ferestrei pentru ca cei mici sa se obisnuiasca cu trezitul de dimineata, iar pentru somnul de pranz se pot trage draperiile.
4. Patul suspendat sub forma de casuta este punctul central al acestei amenajari. Peretele decorat cu modele pe placul copiilor creeaza senzatia de unitate si fac din acest spatiu locul de joaca perfect.
5. Al cincilea exemplu este reprezentat de camera unui adolescent. In spatele patului putem vedea o tapla de scris pe care se pot nota diverse mesaje sau pe care copilul isi poate face temele. Atmosfare din acesta amenajare este putin mai sobra si orientata spre studiu.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole