Un apartament mic vei gasi la orice pas in Bucuresti. Garsonierele sunt comune pentru multi dintre localnicii acestui oras. La fel a fost si pentru acest cuplu bucurestean, proprietarii unui apartament cu o camera format din living, bucatarie si baie. Designerii de la Archinteriors si-au dorit astfel sa creeze un spatiu adecvat clientilor lor, tineri si plini de energie.

Avand la dispozitie un spatiu relativ ingust si mic, designerii au mers pe ideea unui spatiu de relaxare, amenajat lejer, aerisit. Aspectul acestui apartament este unul proaspat, luminos, viu, ca o oaza de liniste dupa orele agitate petrecute la munca sau in oras. 

Petele de verde din decor ne induc o stare de relaxare, pe cand nuantele de maro si brun in combinatie cu diverse tonuri calde de bej si crem intregesc atmosfera de calm a casei. 

Lumina naturala patrunde din plin prin ferestre. Perdeaua alba, aproape transparenta inlesneste acest lucru; draperiile verzi continua tematica intregului apartament.

Citește si: Amenajarea unui spatiu de 25 mp - echilibrul perfect intre functional si estetic

Amenajarea minimalista permite o libertate de miscare chiar si in conditiile acestui apartament mic. Piesele de mobilier se concentreaza in jurul televizorului, centrul de interes fiind accentuat si prin verdele trasat in spatele lui, ca o linie ce separa simetric partile cu mobilier. Obiectele decorative, tablourile cu desene simple si jocul patratelor bej de pe perete intregesc armonios stilul, adaugand un nou centru focal in living. Canapeaua si covorasul adauga textura accentuand nota de confort a spatiului. 

Bucataria moderna pastreaza nota de echilibru a verdelui. Mini flisele alaturi de blatul si dulapurile lucioase creeaza un spatiu dinamic, potrivit gatitului. Combinatia alb verde din zona de servire a mesei, regasita si in living creeaza coeziune si continuitate. Este un spatiu fresh, proaspat, odihnitor. 

Baia este decorata cu aceleasi tonuri calde de bej si maro, cu un joc de patratele. Desi un apartament mic, spatiul este amenajat cu stil, oferind confortul necesar locatarilor sai. 

Citește si: Design original si creativ intr-un apartament mic

 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!