Amenajarea superba a unui apartament cu 2 camere de 45 mp

Pentru designul acestui apartament cu 2 camere de 45 mp, arhitectii de la Decolabs au optat pentru stilul minimalist care sa aduca armonia si functionalitatea atat de necesara unui astfel de spatiu. Acest stil se concentreaza pe elementele strict necesare, evitand aglomerarea cu ceea ce ar putea fi de prisos. Un minim de mobilier, linii simple, fara elemente decorative elaborate – toate aceastea contribuie la crearea senzatiei de spatialitate in interiorul apartamentului.


Deschide Galeria

Livingul

Livingul este dominat de tonuri alb-crem, care acopera atat peretii camerei, cat si tavanul. Culorile alese fac livingul sa para mai voluminos, insa, in acelasi timp, ii reduc din greutatea vizuala. Iluminarea cu LED-uri ofera un efect de marire a spatiului, iar pozitionarea acestora in zona canapelei si a sistemului compact de depozitare le scoate in evidenta.

Parchetul din zona livingului si masuta de cafea extensibila sunt realizate din lemn pretios. Suprafata acestora a fost lustruita si lacuita pentru a-si pastra frumusetea naturala de-a lungul timpului.

Elementele de decor interior cuprind perdele diafane care potenteaza luminozitatea camerei. In plus, covorul bej contrasteaza cu perdelele albe, insa continua in aceeasi tonalitate cu draperiile, pastrand si textura densa a acestora.

Mobilierul din living se remarca prin modestie – peretele opus canapelei este decorat cu o serie de cutii bej destinate depozitarii pe care a fost pozitionata o lampa de birou, trei rafturi suspendate si un mic dulap in aceeasi nuanta cu masuta de cafea si podeaua.

Bucataria

Bucataria este cel mai minimalist si riguros spatiu dn apartament. Proiectata in culori clasice de negru si alb, aceasta mizeaza pe simplitate, ramanand in acelasi timp functionala si destul de confortabila. 

Mobilierul de bucatarie este voluminos, fiind capabil sa depoziteze toate aparatele de uz casnic si sa evite aglomerarea. Scaunele albe din plastic sunt acoperite cu tapiterie neagra contrastanta.

Depozitare

Designerii au transformat cea de-a doua camera a apartamentului intr-un confortabil spatiu de lucru in care au inclus o canapaea extensibila, un birou cu scaun de lucru, o comoda cu panou TV si un sistem de stocare cu usi glisante. 

In aceasta camera predomina stilul industrial datorita nuantelor de "beton" alese pentru canapeaua extensibila, covorul, dulapul lucios si suprafetele din lemn utilizate din abundenta. 

Proiect: Decolabs

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...