Amenajarea terasei: seturile cele mai potrivite pentru terasă

Alegerea setului potrivit pentru terasă poate fi o provocare, deoarece trebuie să luați în considerare o serie de factori.

Iată ce factori trebuie luați în considerare înainte de alegerea setului potrivit de terasă:

Dimensiunea terasei:

Alegeți un set care se potrivește proporțional cu spațiul disponibil. Un set prea mare va supraaglomera terasa, în timp ce un set prea mic va părea pierdut.

Materialul:

Seturile de terasă sunt fabricate din diverse materiale, cum ar fi lemn, metal, plastic, ratan sintetic sau textil. Fiecare material are propriile sale avantaje și dezavantaje.

Stilul:

Alegeți un set care se potrivește cu stilul casei dumneavoastră și al grădinii.

Funcționalitate:

Decideți cum doriți să utilizați terasa. Aveți nevoie de un set pentru relaxare, pentru servirea mesei sau pentru ambele?

Bugetul:

Seturile de terasă pot varia semnificativ ca preț.

Iată câteva dintre cele mai potrivite seturi pentru terasă, în funcție de diferite nevoi:

Pentru terase mici:

Set bistro:  Un set bistro este format din două scaune și o masă mică. Este ideal pentru terasele mici unde spațiul este limitat.

Set suspendat: Un set suspendat este format din două scaune suspendate și o masă mică. Este o opțiune elegantă și relaxantă pentru terasele mici.

Pentru terase mari:

Set de conversație: Un set de conversație este format din mai multe scaune, o canapea și o masă. Este ideal pentru terasele mari unde doriți să vă relaxați cu prietenii și familia.

Set de dining: Un set de dining este format din scaune și o masă mare. Este ideal pentru terasele mari unde doriți să serviți masa în aer liber.

Pentru terase cu vedere:

Set de balansoar: Un set de balansoar este format din două balansoare și o masă mică. Este ideal pentru terasele cu vedere unde doriți să vă relaxați și să admirați priveliștea.

Set cu șezlonguri: Un set cu șezlonguri este format din două șezlonguri și o masă mică. Este ideal pentru terasele cu vedere unde doriți să vă relaxați la soare.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, există un set de terasă perfect pentru a vă completa spațiul în aer liber. Cu o planificare atentă, puteți găsi un set care este atât elegant, cât și funcțional.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole