Amenajarea unei bai cu buget minim

Renovarea unei camere poate sa fie destul de costisitoare. Desi baia ocupa un spatiu redus, amenajarea ei poate presupune aceeasi investitie ca intr-un dormitor sau living. De aceea, e bine sa pastram limitele bugetului propus si sa-l utilizam eficient pentru ca rezultatul sa fie cel scontat.

Deschide Galeria

Cand renovezi cu un buget restrans, e bine sa pastrezi amenajarea cat mai minimalist posibil si sa creezi in acelasi timp un decor stilat. Profita la maximum de efectul culorilor si al materialelor care pot amplifica spatialitatea unei bai prin cateva trucuri simple: luminozitate si reflexia luminii.

De asemenea iti recomandam sa nu incarci cu mobilier inutil din dorinta de a depozita cat mai multe in baie. Gaseste un alt loc pentru produsele de curatat sau pentru depozitarea prosoapelor. Cu cat mai simpla amenajarea, cu atat mai putin vei cheltui. Foloseste suporturi multifunctionale: o etajera sau un calorifer tip suport care sa iti permita sa tii prosoapele pe el chiar daca acestea nu sunt ude. Poti incerca si varianta unor nise care sa preia din spatiul necesar stocarii lucrurilor. 

Cand achizitionezi obiectele sanitare, fa un compromis intre calitate si pret. Daca un produs este scump, nu inseamna ca va rezista o viata. Si este posibil ca la un moment dat sa iti doresti sa il inlocuiesti. Deci alege pe cele care se incadreaza in buget si care se vor potrivi cu spatiul pe care il amenajezi.

Accesoriile din baie te pot ajuta mai mult decat iti imaginezi. Selecteaza un set dragut de accesorii care sa iasa in evidente printre obiectele sanitare albe. Daca ai fereastra la baie, profita si adu o planta; da, chiar si in baie, poate rezista atata timp cat are parte de lumina naturala. Personalizeaza spatiul baii si cu alte decoratiuni simple cum ar fi lumanarile parfumate; vei avea un parfum discret si placere vizuala ori de cate ori petreci timp in baie. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole