fbpx

Amenajarea unei bucatarii – ambient spatios cu accente colorate

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Vorbim mereu despre bucatarii mici si cum sa facem sa le optimizam si mai ales sa le decoram cu stil. Pentru astazi insa, va propun o bucatarie mare, spatioasa, moderna cu un ambient de invidiat. Haideti sa o exploram mai in detaliu.

Deschide Galeria

Desi nu am avut accesul catre fotografiile initiale, se pare ca aceasta bucatarie a fost complet renovata, nimic din aspectul initial nemaifiind pastrat. Intregul spatiu a fost modernizat cu accesorii si detalii contemporane pentru a castiga lumina si o noua atmosfera. Albul este predominant, amplificand astfel spatiul si sporind luminozitatea incaperii.

Au fost inlocuite placile ceramice cu unele albe, cu efect lucios in zonele cu activitate intensa, iar peretele cu zona de luat masa a fost decorat cu un bleu placut care lumineaza si confera un ambient linistitor. Pardoseala cuprinde tot placi de gresie albe.

Dispunerea paralela a bucatariei permite o mai buna functionalitate, iar mobilierul modern cu linii simple si suprafete netede asigura o estetica placuta. Adaugam aici si blatul de lucru din granit compozit care contrasteaza cu albul decorului precum si electrocasnicele incastrate in cadrul mobilierului, cu exceptia hotei. Masa cu scaunele, toate albe, asezate in dreptul ferestrei completeaza armonios acest ambient curat prin linii si finisaje. Accentele de verde ale accesoriilor aduc o nota de prospetime camerei si asigura o cromatica potrivita unui spatiu pentru gatit alaturi de albul si bleul mai sus mentionate.

Pentru o mai buna utilizare zilnica, cuptorul si cuptorul cu microunde au fost asezate unul deasupra celuilalt cu doua sertare spatioase atat deasupra cat si dedesubtul lor. Imediat langa, a fost amplasat frigiderul si el cu un mic dulapior deasupra.

Indiferent de spatiul pe care voi il aveti la dispozitie, aceasta amenajare este o sursa de inspiratie atat pentru spatiile mici cat si pentru cele mai generoase. Integrati cu incredere mici pete de culoare si mai ales nu faceti rabat de la piesele de calitate necesare acestui spatiu – materialul blatului, chiuveta, robinetii si dulapuri incapatoare pentru depozitare. 

Sursa foto: casadiez.elle.es

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...