Amenajarea unei case de vacanta cu motive marine

Pentru ca este vara si pentru ca este sezonul vacantelor, ideile pentru case in care sa ne petrecem momentele libere sunt binevenite.

Deschide Galeria

Am pregatit pentru dumneavoastra o superba locuinta de vacanta din Corsica, Italia.

Cuplul care a devenit proprietarul acestui imobil, a vizitat lumea intr-un an si au hotarat sa se retraga intr-un loc intim in Corsica, unde se afla casa bunicilor construita in anii 1970.

Situata in apropierea marii, tema pe care au abordat-o se imbina cu aspecte marinaresti si un stil retro, ei, sustinand ca acesta este si aspectul care le place cel mai mult la aceasta casa: faptul ca arata ca un vapor.

In living predomina motive marinaresti, piesa de rezistenta fiind o harta 3D a insulei Corsica, decorata cu mici modele de nave, placi de surf, un far si o casa. Alaturi de ea se gasesc si alte tablouri cu modele de nave colectionate de bunicul celor doi. 

Primul nivel al casei serveste ca un al doilea living si poate fi folosit si ca dormitor pentru oaspeti. Scarile pe care se urca pentru a ajunge la el amintesc de elementele specifice unei nave. Franghiile atarnate completeaza armonios tema casei. Paleta de culori se intinde de la negru, maro si portocaliu. 

Terasa este locul preferat al proprietarilor. Este locul unde se bucura de briza marii si unde pot iesi in gradina imensa care necesita mereu ingrijiri. De altfel, este una din pasiunile cuplului.  

Sursa foto: designsponge.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole