Amenajarea unei garsoniere de 43 mp – un spatiu modern, confortabil si perfect adaptat nevoilor

Garsoniera de doar 43 mp pe care am ales sa vi-o prezentam astazi, ne-a uimit prin structurarea riguroasa a suprafetei disponibile care indeplineste perfect toate nevoile unei femei, pe langa realizarea unei amenajari pe gustul ei. Aceasta si-a dorit sa locuiasca intr-o garsoniera in care sa aiba parte de un nivel ideal de confort, un design modern, fara a depasi, insa, bugetul alocat lucrarilor de amenajare. 

Deschide Galeria

Pentru atingerea obiectivelor propuse, designerii acestei locuinte nu au facut transformari radicale in structura acesteia. In lipsa unui spatiu optim pentru depozitare, s-a decis organizarea obiectelor din garsoniera intr-un dressing care sa preia aceasta functie pentru intreaga garsoniera. Partitia construita in living a fost ulterior finisata cu caramida alba, decorativa. 

In zona opusa peretelui decorat cu caramida se desfasoara spatiul destinat recrearii alcatuit dintr-o ampla canapea-coltar, o comoda pentru TV, doua masute pentru cafea si un fotoliu decorat cu o pernuta turcoaz. 

Semineul este incadrat cu doua biblioteci inalte intr-o nuanta inchisa, care constrasteaza cu acesta. Tehnica aleasa contribuie la inaltarea optica a tavanului. Canapeaua – coltar are o dubla functie: ziua face parte din functionalitatea livingului, iar noaptea se transforma intr-un loc destinat dormitului la atmosfera caruia contribuie si tapetul romantic cu elemente florale de pe peretele din apropiere.

Nuantele utilizate in designul interior se transpun in lemnul natural, iar abundenta albului din garsoniera contribuie la o senzatie optica de marire a camerei. Tonurile de bej "indulcesc" vizual si adauga acea senzatie de confort dorita de catre proprietara locuintei.

Sursa foto: design-homes.ru    

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole