Amenajarea unei locuinte moderne pentru o familie de trei persoane

Astazi vorbim despre apartamentul deosebit al unei familii de a carui amenajare s-au ocupat cei de la 2DecoNe place tot ce-am intalnit aici, de la dormitor pana la camera de zi si bucatarie, de la aerul primitor si accentele vesele care transforma locuinta intr-un spatiu placut si relaxant.

Deschide Galeria

Apartamentul de 77 metri patrati destinat unei familii de trei persoane, cuplul impreuna cu baietelul lor, s-a dorit a fi o locuinta moderna si vesela care sa le reflecte personalitatea. De aceea, arhitectii s-au concentrat pe crearea unui spatiu cat mai primitor si cat mai calduros, potrivit unei familii tinere.

Apartamentul consta intr-o bucatarie open space, living, dormitor matrimonial, camera copilului si un birou.

Toata pardoseala veche a fost inlocuita cu parchet alb, de la Egger si s-a refacut o singura baie, cu placaj ceramic.

Intregul mobilier din apartament a fost realizat la comanda din PAL si MDF, fiind gandit astfel incat sa dispuna de cat mai multe spatii de depozitare si, in acelasi timp, sa creeze senzatia de spatii aerisite, degajate. Decoratiunile discrete lasa spatiul sa respire.

S-au folosit tonuri de alb, cu precadere, care au fost combinate cu accente de culori vesele si de lemn, echilibrand astfel compozitia din punct de vedere cromatic. De asemenea a fost necesar ca toata instalatia electrica sa fie refacuta, corpurile noi de iluminat fiind intr-u totul deosebite prin prisma designului lor contemporan.

Bucataria, predominant alba, ne surprinde prin peretele accent (verde) care ofera dinamica spatiului. Frontul dintre corpurile de la bucatarie a fost placat cu sticla securizata termo-rezistenta, in locul uzualului placaj ceramic.

Deosebita este si camera lui Vladut, un spatiu multifunctional, decorat cu tapet tematic, si pat supraetajat care permite utilizarea spatiului de dedesubt intr-un mod eficient si practic. Toboganul ne place in mod deosebit si suntem convinsi ca Vladut il foloseste foarte des.

Si in dormitorul matrimonial gasim aceeasi abordare multifunctionala prin spatiile de depozitare bine integrate la nivelul decorului. Peretele colorat impreuna cu tablia patului ofera un farmec aparte intregii amenajari. 

Pentru a vizualiza in detaliu fiecare camera din casa, va invitam sa descoperiti in galeria foto farmecul fiecarei incaperi.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole