fbpx

Amenajarea unui apartament cu design contemporan si linii elegante

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Accentele de negru si asocierea cu lemnul impreuna cu piesele de design contemporan ofera acestei amenajari o latura avangardista intr-un decor extrem de bine realizat. Studioul de arhitectura YLAB a prezentat acest proiect in cadrul Barcelona Design Week 2015 si succesul a fost unul graitor.

Deschide Galeria

Acestia au amenajat 113 metri patrati cuprinzand living, dining, dormitor, bucatarie si partea de terasa. Ferestrele largi joaca un rol important in aceasta amenajare. Pe langa latura estetica (ramele si tocurile sunt vopsite in negru pentru un plus de dramatism si contrast cu lumina naturala), importanta lor in cadrul amenajarii este esentiala. Gratie lor, in apartament avem o lumina superba pe tot parcursul zilei plus privelistea panoramica catre oras si mare.

In zona de conversatie, troneaza o canapea confortabila de tip coltar acompaniata de 2 masute cu marimi diferite, un joc al asimetriilor ingenios realizat. Nici diningul nu este mai prejos. Cromatica lemnului se imbina placut, aproape misterios cu sezutul negru al scaunelor Eames si al corpurilor de iluminat Tom Dixon.

Designul bucatariei cu linii simple si cu aspect cald, placut se integreaza minunat in spatiul pe care il imparte cu livingul si diningul. Vizual, spatiul este despartit printr-un corp de mobilier alb, excelent introdus in ergonomia decorului. Mobilata cu piese modulare, lineare, aceasta bucatarie ne aduce o finete a detaliilor prin calitatea materialelor utilizate. Suprafetele netede, lucioase, contrastul alb-negru ne reamintesc ca ne aflam intr-o bucatarie contemporana, minimalista, cu design care se contreaza pe forme si linii si pe impactul pe care il creeaza in ansamblu open space-ului. Lemnul pardoselii si albul mobilierului ofera un ambient cald, echilibrat.

Dormitorul pastreaza aceeasi linie contemporana, a tuselor cromatice blande. Peretele cu patul este placat cu furnir de stejar, iar griul cadrului de pat si a draperiilor valorifica functiunea spatiului. Sofisticata si sobra, baia ne introduce intr-un spatiu in care accentul cade pe relaxare. Placile ceramice mate de un gri inchis, lavoarul alb si lemnul cu care tavanul este placat, compun un spatiu minimalist, foarte elegant si bine accesorizat. 

Sursa foto: micasa.com

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...