fbpx

Amenajarea unui apartament de 3 camere – sursa de inspiratie pentru propria locuinta

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Cauti inspiratie pentru amenajarea unui apartament de 2 sau 3 camere? Ai ajuns in locul potrivit. Urmareste acest articol si vezi ce idei poti folosi din acest proiect de apartament cu 3 camere.

Deschide Galeria

Aceasta familie cu un copil si-au dorit sa-si reamenajeze apartamentul intr-un stil modern, sa fie mai functional si mai personal, dar nu stiau de unde sa porneasca. Au inteles ca o mare parte din buget va fi folosit pentru schimbarea finisajelor si a zugravitului, asa ca au stabilit impreuna cu Elena, designerul cu care au colaborat, ca se vor limita la o mobilare mai sumara, lasand loc unor completari ulterioare. Practic, au primit o baza pe care sa poata adauga in ritmul dorit piese si accesorii personale care sa insufleteasca caminul.

Plecand de la aceasta premiza, ne-am gandit ca un astfel de exemplu iti va fi si tie util, chiar daca suprafetele si configuratia locuintei tale sunt usor diferite.

Una din cele mai importante modificari efectuate in acest apartament a fost eliminarea peretelui care separa bucataria de living. Astfel, s-a obtinut o zona de zi unitara, mai luminoasa si mai spatioasa, cu un loc pentru luat masa care separa vizual cele doua functiuni.

Ferestrele mari permit o cantitate mare de lumina naturala, iar albul predominant sporeste efectul de spatialitate. Albastrul pastel e motivul cromatic care predomina in acest spatiu, oferind un accent de culoare placut integrat in contextul general. Acelasi albastru il vom regasi si la nivelul bucatariei, mai exact pe frontul dulapurilor principale. Camera de zi se inchide cu ajutorul unor usi culisante. Odata deschise, lumina naturala patrunde pana in hol, iar oglinzile de pe usile dressingului o reflecta, creand un efect de largire a spatiului.

Dormitorul place in mod deosebit prin acel tapet care scoate intreaga camera din monotonie. Accentele de bleu-ciel se armonizeaza cu tonurile neutre predominante creand un ambient relaxant si confortabil potrivit unui dormitor.

Si pentru camera copiilor s-a mizat pe aceeasi linie sumara, cu accent pe mobilare. Doua paturi si o zona pentru birouri, alaturi de un dulap tip soldat, iata pe scurt cum s-a amenajat dormitorul pentru copii. Baza a fost creata, iar copiii vor aduce treptat accentele personale in interiorul ei.

Speram sa-ti fie de ajutor acest model de amenajare si sa te inspire pentru propriul apartament!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...